- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Nekem tetszik a kamera, fényképeket ugyan szart csinál, de HD-ban rögzít videót ami tök jó mert így nálam mindig kéznél van. 8GB-os verzió esetén szerintem használhatatlan a kamera, ezt fontold meg.
Youtube, wifi - Nekem tetszik, csak a munkahelyemen hiányolom a 3G-t, mert sajnos még a reptér utasforgalmi területein sincs mindenütt wifi, így nem mindig tudom használni. Ami még jó, hogy teljesértékű böngészője van kivéve a flasht, de nekem ez eddig kb 3 alkalommal okozott gondot.
Igen, az apple csatlakozójával lehet tölteni, én vettem hozzá fali usb töltőt egész olcsóért (kb 3$ ebayen) de lehet akár szivargyújtósat egybeépítetten vagy szivargyújtót usb csatlakozóval stb kapni, ezekkel mind lehet.
Fólia, tok - Igen, az első az kell a második pedig csak erősen ajánlott. Én szintén ebayről szereztem be ezeket hozzá, postával együtt összesen kb 7GBP-ért vettem a hátsó műanyag tokot, 6db első fóliával (harmadikra sikerült csak tökéletesen feltenni
)A poén az, hogy haver öccsének az ipodján az apple boltban vett fóliája (4 vagy 5eFt!) alig egy évig bírta, amit pedig mi rendeltünk ebayen kínából és kb 150Ft-ra jött ki darabja (8 v 10es csomag) annak még egy év után sem volt semmi baja

Tokot is így vegyél ott... -
sagesz93
addikt
Nekem 3G van, hidd el, megéri az árát, akár mennyire is drágának tűnik.
Beszarás játékok is vannak, nekem kb 3,5 "oldalnyi" játék van most rajta.(10GB kb.)
USB-n is egész hamar feltöltődik, de lehet venni töltőfejet is, én mondjuk a telóm töltőfejét használom, abba bele a kábel és faján töltődik.
A hátulját tényleg jó ha véded, durván karcolódik, bár egy idő után már nem foglalkozik vele az ember(legalábbis én már lesz*rom).
Védőfólia szerintem felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motoros topic
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Sony PS VR 2 Headset. Gari-2027-05-05
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)