Hirdetés
- Teclast Tablet Topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Super jelzővel turbózza fel az Orint az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz hackeeeee #12392 üzenetére
Nem mert nplayer tokeletesen streamel mindent. Mivel az nem a szerver gepet terheli hanem a klienst.
Sosem volt jo. A plex mint ma kiderult ilyen vagyis a szerver gepnek kell erosnek lennie nem pedig a kliensnek es nem tud kodolas nelkul lejatszani halozatonbelul kodolas csak olyat amit a nativ player tamogat. Ennyi.Probaltam air video hd-t is de az sem tud boritokat kezelni szoval felejtos az is.
[ Szerkesztve ]
-
dzsonesz
tag
válasz hackeeeee #11058 üzenetére
Szia!
Én az ilyen műveletek elvégzésére a Fileexplorert használom. Dokumentumok, képek, videók, bármi, mozgatása telefon és gép között. A gépen megosztott mappákba. Hálózaton belül, de akár távoli eléréssel is működik. Nas is kezelhető vele, szintén hálózaton és távolról egyaránt.üdv
(#11101) matyi19: Csak us-t szoktam használni.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz hackeeeee #11058 üzenetére
Igen, simán áthúzod Viszont ahogy fentebb írják, a telefonra így visszarakni nem tudsz képet/videót.
szerk.: Van olyan progi ami ad egy IP címet, beütöd a böngészőbe és látod a képeket.Ilyenre gondoltál?
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
-
-
nagyúr
válasz hackeeeee #10063 üzenetére
Láttam, csak nem is használtam, mert ugye az adók minősége nem valami jó, sőt, amire nem fizetsz elő, jön vagy 40 kbps-es minőségben, szóval nálam az a "hagyjuk" kategória (ahogy a 96 kbps is).
szerk: DI-ra van előfizetésem, szóval az tud jönni 256-ban (és szívni a mobilnetet, mint a kisangyal)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hackeeeee #10055 üzenetére
Én megvettem a pro-t, de sokmindent nem vettem észre Igaz, én a sky.fm és a di.fm-hez külön appot használok, mindkettő oldalnak van saját appja.
buci30: Mi az a "vok"? Azért ez nem a facebook chat, meg hasonlók. Remélem, ezután nem jön a szupcsi, meg a napszemcsi, és társai...
-
-
erdoke
titán
válasz hackeeeee #9693 üzenetére
Én azért rászánok 2-3 perc próbálkozást segítségkérés előtt, és értelemszerűen a legvalószínűbb lehetőségekkel kezdek. Soha semmilyen iOS és iTunes bemutatót vagy manualt nem olvastam el, de nem is rohantam minden alap kérdéssel egy fórumba...
Ettől függetlenül adtam linket a megoldáshoz, a keresés szintén pár másodperc volt csak. Nem több, mint tovább görgetni a kérdést.A legjobb aláírás a héten
-
legiaap
félisten
válasz hackeeeee #9613 üzenetére
Szerintem 20% vagy akár az alatti is simán elég neki, ha gyors a neted és gyorsan lehúzza.
De azért biztos ami biztos legyen kraft az akkuban.r3dsnake: Na ezt nem tudtam. Anno még Lumia 920-at frissítettem 30%-os akkuval. Gondoltam itt is hasonló.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
válasz hackeeeee #9215 üzenetére
Jó lenne, ha át lehetne helyezni a videót.
Ha egy feliratkozott csatornát böngészek, akkor a csatorna fejléce állandóan a képernyőn van, drasztikusan leszűkítve ezzel a lista felületét.
A bezárás meg így két mozdulat, a korábbi egy helyett.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
kiszu
senior tag
-
legiaap
félisten
válasz hackeeeee #9122 üzenetére
Tudom. Az Injustice is ilyen. Ha nem kertem volna "segítséget" még mindig játszanék vele. Help nélkül kb. 4-5 hónap kell, hogy végigtolja az ember úgy, hogy minden nap játszik vele es előretekergeti állandóan az órát. Az túl sok idő.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
válasz hackeeeee #9093 üzenetére
Igen, mivel így jelzi az AppStore,h te már letöltötted/megvetted egyszer azt az appot, így az mostmár az AppleID-dhoz kötődik és ingyen le tudod tölteni bármikor újra
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Filmvilág
- Teclast Tablet Topic
- BestBuy topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Lexus, Toyota topik
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest