- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malfroy
aktív tag
Van megoldás arra, hogy az iPhone és iPadon kiüzzem a reklámokat a YouTube ból? (Privátba is jöhet ha úgy van).
-
Tibee86
nagyúr
Nagy bánatomra decembertől megszűnik a Koin.
Van valamilyen nem agyon bonyolított hasonlóan egyszerű app helyette? Párszor volt már téma, néhány ajánlást meg is néztem, de mind borzasztóan kusza meg túlbonyolított volt ahhoz képest. -
nOvOp
senior tag
válasz
Serpiko #38639 üzenetére
Ezt én is néztem, viszont ez tartalmazza a bejövő hívások időtartamát is. De nekem csak a kimenő kellene. És mivel feltöltőkártyás csomag, így a szolgáltató oldalán nem elérhető, hogy mennyit beszéltek. Igazából csak ideiglenesen kellene, hogy be tudjam lőni, mi lenne az optimális csomag. És persze nem csak a saját telefonomra kellene.
-
nOvOp
senior tag
Tudtok olyan alkalmazást javasolni, ami számolja (csak) a kimenő hívásidőt? Az lenne a legjobb, ha perc alapon tudna számolni, de nem gond, ha mp alapon számol.
-
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #38635 üzenetére
van ilyen. Mondjuk "szemét módon" jól eldugták a bezáró gombot, ez tény.
-
consono
nagyúr
válasz
CharlieDrop #38633 üzenetére
Írtam, hogy skippeld az elején a subscription-t
Az a VPN szolgáltatásuk trial-ja, ha jól emlékszem, maga a filekezelő ingyen van, évek óta használom.
-
Imi1981
veterán
Van olyan fájlkezelő ami ingyenes vagy csak egyszer fizetős és tud smb, ftp -t ? Mindig előfizetéses verzióba futok bele. Nem szeretnék ilyenre előfizetni .
-
noorbertt
őstag
válasz
Rage47 #38624 üzenetére
Pont az a jó a feedback rendszerben hogy minnel többen használják annál pontosabb. Illetve userek között is vannak különbségek, mert vannak idegenvezetői szintek
https://support.google.com/local-guides/answer/6225851?hl=hu
Sőt a tulajdonosoknak is nagy segítség tud lenni ez. - vagy átok -
Rage47
veterán
válasz
noorbertt #38623 üzenetére
Hát igen, csak like meg dislike van egyelőre
Én ettől függetlenül először az Apple Maps-et szoktam megnyitni, mert gyorsabb és jobban kézre áll, aztán ha bővebb infó kell, akkor GMaps.
A feedbackekről meg annyit, hogy pl. éttermeknél nagyon sokszor az egy csillagos lehúzós kommentek hülyeségek, mert azt én lehet simán 4-esre csillagoztam volna. -
Rage47
veterán
Csak úgy mondom, hogy Apple Maps-en már lehet képeket és értékeléseket hozzáadni. Még nem éri el a Gmaps szintjét, de már alakul. iOS 15-ös eszközökön is látszanak a képek, stb.
-
zoli62
addikt
válasz
HoldfenyLuna #38613 üzenetére
Nem rossz, de teljes weboldalt nem tud fordítani, csak a pro változat.
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Az utóbbi pár napban (talán 2-3 napja) egyáltalán nem kapok Messenger értesítéseket. Egész egyszerűen nem jelennek meg, ha valaki írt nekem, eléggé zavaró.
Eddig nem tűnt fel ilyesmi.
Ha megnyitom az appot, rögtön befrissül az összes üzenet, mintha addig net nélkül működne és azért nem megy normálisan.
Gépen kapok jelzést, mobilon/Apple Watchon nem.Más tapasztalt már hasonlót? Messenger app legfrisebb, legfrisebb iOS 16.1.
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Köszönöm ezúton is a korábbi válaszaitokat.
Újabb kérdés.
Létezik olyan alkalmazás ami jelez, hogyha egy beállított terméknek egy webshopban változik az ára?Köszönöm szépen!
-
choco01
addikt
Hali,
normális, hogy az Outlook egyre gyakrabban nem küld értesítőt? Csak akkor frissíti a leveleket, ha megnyitom. Nem csak egy Apple készüléken van a hiba.
-
zoli62
addikt
válasz
HoldfenyLuna #38609 üzenetére
Én mindig az Apple Store-ban, és a fejlesztő webhelyén nézem meg a nyelveket, és az áruházban nem láttam, bár lehet, hogy arról volt szó,hogy a program milyen nyelveken érhető el, és a magyar nincs köztük. Egyébként ez is beépül a Safariba kiterjesztésként, mint a Microsoft Translator? IPhone-on és iPad-en is produkálni tudtam a Microsoft Translator hibáját.
-
Imi1981
veterán
válasz
HoldfenyLuna #38606 üzenetére
Köszi ! Akkor mindenképp kipróbálom ! De ne te döntsd el melyiket használom 😄. Csak vicc volt mert véletlenül ezt írtad az utolsó sorban 😄.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
zoli62 #38608 üzenetére
Miért ne lenne magyar?
Szövegkojelöl-megosztás-DeepL kiválaszt… Ráadásul ingyenes…
Az első appot nem ismerem, de még az is írja a magyart az App Store-ban… Szerintem valamit nagyon elnézem. Amúgy most iPhone vagy iPad? Nem kevered Te valahogy ide az alma saját szótárát, ahol amúgy tényleg nincs magyar?
-
zoli62
addikt
Köszönöm, hogy megerősítették. Azt általad ajánlott alternatíva, mintha nem ingyenes lenne, másrészt a nyelvek között nem látom a magyart. Mindenesetre írta a Microsoft Translator Supportnak, még nem válaszoltak. Android-on nincs ilyen probléma, mint iPadOS-én. Egyébként a hiba megjelenése óta az angolon kívül nem lehet más offline nyelvi csomagot letölteni.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Imi1981 #38605 üzenetére
Ingyenes része van, én is azt használom. Ráadásul van netes verziója és Windowsra is le lehet tölteni!
Tudsz megosztani képernyőképet. A felső 3 pöttyös sorba, aminek a sorrendje szerkeszthető.
Ráadásul reklámként és, nem úgy mint a többi és nem gyüjt rólad mindenféle adatot… Próbáld ki, aztán eldöntöm melyik tetszik.
-
Imi1981
veterán
válasz
okoska74 #38604 üzenetére
Ez ingyenes ? Mert eddig amit néztem a Microsoft és Google helyett mind előfizetéses volt és nem kevés ! Hat ilyenre biztos nem fizetek elő .
Ez tud olyat ,hogy csinálok egy képernyőképet és azt egyből meg tudom osztani erre az alkalmazására ,hogy lefordítsa ? Erre gondolok [kép] . Eddig ezt csak a Microsoft fordító tudta de az most ugye nem működik rendesen . -
(ex)Cat
senior tag
Használ valaki Water Reminder app-ot? Ha igen, van valami ajánlott? Jó lenne ha tudna magyarul, fontos lenne, hogy legyen AW-os része is, ne kelljen a telefonon megadni az épp elfogyasztott folyadék mennyiséget ha egyszer az óra rajtam van. Tudjon többféle folyadék típust kezelni, és tudja, hogy ezek kb. milyen hidratáltsági fokot adnak az elfogyasztott mennyiséghez képest.
-
zoli62
addikt
Tegnap még működött a Microsoft Translator a Safariban a weblapokon kijelölt szövegek lefordítására. Ma már nem. kijelölő egy szöveget, és nem lehet kijelölni a cél nyelvet, üres a lista. Amennyiben pedig a forrás nyelvre kattintok, amit ugye általában automatikusan felismer, akkor mindig spanyol nyelvre fordít. A beállításokban a magyar nyelv van beállítva célnyelvként. Korábban pár másodperc alatt automatikusan lefordította az angol, vagy más nyelvű kijelölt szövegeket és megjelenítette a dobozban. Teljes weboldalt viszont minden további nélkül jól lefordít. Töröltem a sebhely adatokat a Safariban, illetve újratelepítettem az appot, és egyesével mindent újra beállítottam, de nem történt változás. IPhone-on is kipróbáltam, a helyzet változatlan.. Tapasztalta más is ezt a hibát, aki használja az appot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest