Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Arra van lehetőség, hogyha az Alvás funkciót használom és ott állítok be ébresztést - ez fontos lenne a halk ébresztőhang miatt - akkor ne álljon át a telefon Ne zavarj üzemmódra?
Az is fontos lenne a munkám miatt, hogyha éjszaka hívnak, akkor kicsörögjön a telefonom.... -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
sztanozs #36291 üzenetére
Nem, nincs digis netünk, csak tré home 😊
@GreenGoblin, igen először engem sem engedett belépni, úgyhogy sos elfelejtett jelszó csináltam újat és ki is jelentkeztem mindenhonnan.
Ilyenkor meg gyorsan szólok akinek csak tudok. Másodszor fordul elő ilyen velem, életemben az első ilyen Evernote-nál volt pár éve, és meg is találtam listában a mail címem.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
HoldfenyLuna #36290 üzenetére
Nekem is volt ilyen. Nem engedett belépni míg nem változtattam jelszót.
-
sztanozs
veterán
válasz
HoldfenyLuna #36290 üzenetére
Ha digis neted van, előfordulhat, hogy román végponti ip-t kapsz.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Nemrég kaptam egy mailt, hogy új bejelentkezésem volt Spotifya, helyszín Románia... Találtam egy cikket, miszerint novemberben volt valami
A mail címem nincs fent a have i pwned oldalon, de figyeljetek... -
szetib
tag
A Hangouts nem pálya senkinek? Vagy a skype?
-
Fixmiki
tag
Sziasztok, parancsoknál az megoldható a waze navinál, hogy a hey siri, majd vezess haza parancs után ne kérje a face id-t feloldáshoz, hanem rögtön induljon? Mert így nincs sok értelme, viszont érdekes, hogy a Sygic azonnal indul ugyan ezzel a paranccsal. Valamit elrontok?
-
SharpSA
veterán
válasz
GreenGoblin #36260 üzenetére
Hogyhogy behalt? Nálam rendben működik.
-
GreenGoblin
őstag
Akit érdekel az Old Man's Journey akciós: [link]
-
galaxys80
veterán
válasz
GreenGoblin #36281 üzenetére
Mindenkinek leesett. Ettől még egy katyvasz amit írtál. Ráadásul még hibás is.
-
galaxys80
veterán
válasz
GreenGoblin #36279 üzenetére
Jobb lenne, ha inkább rendesen magyarul.
Vagy rendesen angolul...Vagy rendesen oroszul....😉
Bár magyar fórum lévén az első opció lenne az ideális. -
galaxys80
veterán
válasz
Globally (nem global akart ez lenni?)
Vácáp
Privacy....Nem lehetne még valami orosz vagy francia szót is belecsempészni? 🙄
-
nikos21
aktív tag
Mitől jobb illetve biztonságosabb egy orosz programozó által kifejlesztett app?
(telegram) -
HoppMaster
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #36272 üzenetére
Így már teljesen érthető amit írsz. Én félreértettem elsőnek
-
moleculez
veterán
Igazából nekem most mind 3 (WA Teleg, Signal) fenn van, és nem is zavar, ha 2 megmarad, a lényeg, hogy az utolsó FB terméktől is megszabaduljak. Asszonnyal, gyerekekkel iMessage, melóhelyen kell valahogy áttolnom.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
HoppMaster #36271 üzenetére
Nem, én arra gondoltam, hogy vajon mennyire vagyunk védve úgy általában, hiszen persze, én is használom a Wire messengert, de akkor is ott az a nyomi FB, ahonnan csak azért nem törlöm magam, mert figyelemmel tudom kísérni, hogy a gyerekemről megoszt e pl valaki képet, mert arra mai napig egy nyomoronc szabály nincs,hogy gyerekekről csak úgy ne lehessen képet megosztani. Szóval ez csak ilyen hangosan gondolkoztam, elméleti kérdés volt
Én a ruszki Telegramot sem használtam amúgy, szerencsére WA-t sem.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #36268 üzenetére
Mert pl a FB Messenger hagy elég sok kivánnivalót maga után.
-
válasz
HoldfenyLuna #36268 üzenetére
annyi ertelme van hogy lehet fbot hasznalni de nem privat dolgokra hanem pl business vagy marketplace
-
válasz
GreenGoblin #36267 üzenetére
epp lehalas van de igen Signal mert a Telegram nem enkriptalt
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Mi évek óta Wire messengert használjuk a párommal. Signalt is kipróbáltuk, de annakidején sok bugja volt így kerestünk más privát szolgáltató. A gyerek szokott néha rajzot küldeni az apjának a Mobilon róla vagy fordítva, lehet vele kedves dolgokat csinálni
Bár nem tudom, hogy amíg az ember fent van FB-n, addig igazán mi értelme van ezeknek a dolgoknak
-
moleculez
veterán
Ki mire költözik WA-ról? Én Telegram felé kacsingatok.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
baal-amiga #36264 üzenetére
Ja szintén. Délelőtt még vígan videóztam anyámmal rajta azt délután behalt. Remélem hamar helyre hozzák a srácok.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Évek óta használom, most meg kifekszik egy influenszer miatt
-
GreenGoblin
őstag
válasz
MasterMark #36261 üzenetére
Aki jártás a privacy témákban vagy nézett Snowden interjúkat az hallott róla.
-
trobi28
addikt
válasz
MasterMark #36261 üzenetére
[link]
A Tesla vezér nyomatja nagyon, mert haragszik a cukros bácsira -
MasterMark
titán
válasz
Ott a Telegram.
Ez a Signal honnan jött amúgy? Én nem is hallottam róla.
-
GreenGoblin
őstag
Azért durva hogy a Signal behalt globally. 1.3 millióan reggeltek hétfőn. Többsége vácápról jönne át. Úgy fest az embereknek fontos a Privacy.
-
bigdady
nagyúr
válasz
GreenGoblin #36254 üzenetére
-
kezo0
addikt
válasz
Hogy mit csináltál az appal...?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Én is használtam még a Lumiámon, aztán androidra váltottam, de akkor ott nem úgy működött, ahogy kellett volna. Így gondoltam platform független rendszerre váltok és a jegyzeteim átkerültek Evernote-ba... Hát a hajam téptem, mert a végén mindent kézzel kellett átraknom, mivel OD-ből minden jegyzet valamilyen képfájkként ment át. Hiába töltöttem le hozzá bármit. Részemről kevés MS termékkel vagyok kibékülve.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
GreenGoblin #36249 üzenetére
Nekem a Gugli fotók androidon sem működött
Pedig direkt nálam is minden be volt állítva. Itt nem is használom, csak ha nagyon meg akarok osztani valamit, bár arra a drive-ot jobban szeretem, mert ott be lehet állítani, hogy ne tudják továbbítani a tartalmat. Ja és független S10-zel használtam, tehát azt se lehet mondani, hogy gagyi készülék. Mindig minden friss volt rajta.
-
válasz
GreenGoblin #36249 üzenetére
Amúgy igazából úgy működik, hogy mikor nyitva az app, akkor belead mindent és gyorsan feltölti a képeket, ha meg nincs nyitva, akkor néha ránéz, hogy van-e új kép, és feltölti. Nálam legalábbis. 12 mini.
-
válasz
GreenGoblin #36247 üzenetére
Nekem még akkor is backupol háttérben a GPhotos, ha nem engedélyezem a háttérben frissítést
-
GreenGoblin
őstag
válasz
HoldfenyLuna #36246 üzenetére
IOS-en nem éppen jól működnek a Google cuccai. Photos pl. nem tud a háttérben backup-olni csak akkor ha belépek. Amióta elérhető a store-ban azóta olyan sz@r. Amúgy amit te akarsz nálam Androidon sem működött frankón. A-ból B-be kocsival néha csak egy vonal volt, vagy elfelejtette elmenteni. Rengeteg bajom volt vele.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
#40993792 #36245 üzenetére
Minden be van kapcsolva, a jelentős helyek. Minden engedély megadva. Van, amikor követ, van amikor nem.
Sajnos ezt a funkciót még iOS alatt nem tudja a térkép. a páromnak meg androidos készüléke van, ezért marad nálam is fent.
@Syl egészségügyi okok miatt szükségem van erre a funkcióra, de mivel a páromnak nincs iPhone-ja, így a Lokátor nem opció... -
Syl
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #36238 üzenetére
Minden trollkodási szándék nélkül: ha azt szeretnéd, hogy a Google állandóan és pontosan rögzítse a pozíciódat, használj Androidos telefont.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Én használom a Google Térképeket, mert az idővonal funkciót nagyon szeretem benne (ugye itt látom, hogy mikor, hol merre jártam, vissza tudom nézni, hogy adott helyen mikor voltam, stb), de iOS alatt valahogy nagyon gyéren működik, sokszor mintha nem menne a háttérben, pedig már többször rákérdezett, és engedélyeztem, hogy Mindig menjen. Hogy tudnám elérni, hogy rendesen működjön?
-
GreenGoblin
őstag
Ugye most már minden developernek ki kell írnia a privacy leírást a storeban. Ez tök jó dolog és meglepődtem mennyi app track me. Viszont ahogy feissülnek az appok ezek szépen lassan eltűnnek. Gondolom ugyanúgy tracking van csak kiszedték a privacy leírásból. Feltűnt ez valakinek?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Mela Kehes #36232 üzenetére
Úgy értettem, hogy amit linkeltem a #36229-ben, az az iPad topik.
-
Divinity
őstag
Sziasztok!
Származik abból bármilyen károm ha itthon US régióra állítom az App Store-t?
Főleg a Google Assistant miatt kellene de van pár egyéb régió zárt app is ami érdekelne.
iOS-en és macOS-en egyaránt használom az ID-m -
Šolaire
veterán
Sziasztok iOS játékoknak van külön topikja vagy elfér itt is? Néha játszok mobilon Limbo, Inside, Brothers. Valami hasonlót keresnék mint ezek köszönöm előre is.
-
buci30
addikt
Beállítottam a nagy hatékonyságú formátumot, de eddig amit néztem képet azt JPG-rögzítette.
Most ez minden képre hatással kell hogy legyen vagy mondjuk portré módba készítette képnél nem? -
hentes555
senior tag
Szép napot mindenkinek!
Elég egyedi igény lehet, de olyan ébresztő alkalmazást/programot/kiegészítőt keresnék iOS-re, ami úgy ébreszt, hogy random játszik egy zenét, nem pedig fix ébresztőhangok közül lehet választani.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Használom, különben nem vettem volna észre, hogy van ilyen különbség, mert Spoty ma értesített, ezért kérdeztem meg, mert Apple esetén nem találtam ilyet. Új vagyok Apple-nél, még ismerkedem mindennel.
@twofatcat: egyetértek. Apple-nél nagyon bejön, hogy láthatom a dalszöveget, ha nem is minden nyelven.
-
törölt tag
válasz
HoldfenyLuna #36220 üzenetére
Nincs sajnos, én folyton mászkálok a kettő között. Valami egyiknél jobb, valami a másikban. Egy Spotify & Apple Music hibrid lenne az igazi.
-
Noxy
veterán
válasz
HoldfenyLuna #36220 üzenetére
Mindenki annyit lát a beállításoknál mint te magad.
Ha nincs ott, akkor valszeg nem lehet.
Azon meg kár elmélkedni, hogy "úgy szeretted," de még sem használod. -
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Apple musicnál be lehet állítani, hogyha egy előadónak új zenéje jelenik meg, akkor értesítsen? Spotify esetén ezt úgy szerettem. Köszönöm!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
#40993792 #36214 üzenetére
Igen, de 36205-be jött a kérdés, hogy mi a baj a gyárival, és ezért írtam le újfent.
Az alvás funkciót azért vetem el, mert össze vissza dolgozom, így nincs olyan, hogy konkrét napra tudok beállítani egy ütemezést, és ha beállítok egy hétfőtől vasárnapig ütemezést, hogy mondjuk hajnali 1-től reggel 6-ig tartson, akkor ha csinálok egy másik ütemezést, hogy most ezen a szombaton viszont reggel 8-ig tartson, akkor azt ugye kiveszi az előző ütemezésből, hiszen egy adott napra, csak egy ütemezés állítható be, viszont én hétfőtől vasárnapig mindig másként vagyok, és nekem hiányzik az, hogy van egy ébresztőm, ami általában be van lőve minden napra, ha másnap nem akkor kelek, akkor csak inaktiválom, és aktiválom a másik ébresztőt. Az alvásnál viszont félek, hogy nem figyelek oda, és véletlen nem kelek fel, mert bár van ütemezés, de benézem az ébresztést. Persze, lehet csak szokni kell, de van bennem egy félsz na... Túl sok minden van rajtam, nem tehetem meg, hogy elalszom
Viszont ez az emelkedő ébresztőhangos megoldás tetszik, ez új infó. Kipróbálom, mert nekem még új.
@Bdanyy: igazad van, a rákövetkező telefonom tudta, de arra már nem emlékszem, hogy mim volt a kis imádott C25-öm (az biztos, hogy a legjobb csengőhangszerkesztője volt
) és az Ericsson T20e között, de utóbbi már biztosan tudta az ébresztést
Mindenkinek hálás köszönet!
-
Bdanyy
addikt
válasz
HoldfenyLuna #36204 üzenetére
C25-nél anno pislogtam, hogy még óra sem volt benne, nemhogy ébresztő
-
Tibee86
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #36207 üzenetére
Amíg használtam a telefonon az ébresztőt én úgy oldottam meg, hogy csináltam egy emelkedő ébresztőhangot.
-
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Levegő minőséget mutató (esetleg annak változásáról notit küldő) appot tud valaki ajánlani?
-
moleculez
veterán
válasz
HoldfenyLuna #36204 üzenetére
Na jó, de mi a baj a gyarival?
?Az eredeti hsz-ből ez nem derült ki (számomra). Mit nem tud?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Hátha van valami új, mert keresőt használva nem jutottam előrébb.
Ébresztőóra app kellene, mert ugye a gyárit állítgatni kell, hogy ne üvöltsön reggel, az Alvás mód pedig szintén hagy kívánni valót maga után, bár végre a DND-t nem kapcsolja be.
Próbáltam egyet kettőt, de vagy nem halkíthatom le a telefont, mert úgy max egyet rezeg, vagy nem léphetek ki belőle... Szóval van e bármilyen, akár fizetős, de működő app? Sok éve használok telefont, ez az első iPhone-om, de a Siemens C25-öm óta nem pislogtam ekkorát... -
tboldi
nagyúr
válasz
galaxys80 #36194 üzenetére
Nekem is a telefon a zsebemben van, automatice kapcsolódik egy Tunai Firefly BT-adapterre, mikor elfordítom a kulcsot, és ilyenkor az utoljára használt hangerőre állítja magát. Aztán Apple Watch-ról - tulajdonképpen távirányítóként használva - szoktam elindítani a zenét.
Az autó már 15 éves, a generátora, feszültségszabályzója és testpontjai már nem olyanok, mint egy újé, meg a rádiója sem egy HiFI minőségű darab, ami a belső komponenseit illeti, valamint a BT-adapter és a szivargyújtós USB töltő, amibe bele van dugva, szintén okozhatják vagy éppen erősíthetik a statikus zajt (cicergést). Ezért hangosítom, illetve hangosítanám a telefont maxra, és a rádió meg maradna csak normál hangerőn (8-10 a 40-ből).
-
Bdanyy
addikt
válasz
MasterMark #36200 üzenetére
Qnap download station [link]
Szerencsére a Qfile app az megy még, a sima fájlmásolás azzal tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest