Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterMark #37099 üzenetére
Ez is jó ötlet, vagy pl. x percenként e-mail ellenőrzés.
-
-
moleculez
veterán
Ha osztom a netet a telóról, hogy tudom megoldani, hogy ne dobálja le az eszközöket, ha azok inaktívak?
-
r4z
nagyúr
válasz
Freerider90 #37091 üzenetére
Sideloaddal felrakhatsz egy masodik, hakolt verziot mindkettobol (lasd AltStore es peldaul iOS Ninja IPA library), de az csak eldobhato accountokhoz jo, amikert nem kar, ha feltorik. A rendes profilomba nem jelentkeznek be ezekkel.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Freerider90 #37094 üzenetére
iOS-en nincs klónozas.
-
honeypot
tag
válasz
Messengerben lehet egyszerre több account.
-
dptrsk
addikt
válasz
Facebook app + Messenger app + Safari(facebook.hu+messenger.hu(asztali nézetben)
-
Freerider90
kezdő
Sziasztok!
Nem tud valaki olyan app-ot IOS-re (14.5.1)amivel két Facebookban és két Messengerben lehetek online egyszerre?
Előre is köszönöm! -
moleculez
veterán
válasz
vadászcsiga #37086 üzenetére
Ez tetszik, hazamegyünk kipróbáljuk, köszi!
Viberrel meg a chat appokkal az a baj, hogy 10 x 2-3 perces videó (4k 60fps) nagyon lassan megy át, ha egyáltalán, fotó még okés.
Családi nyaralás, mindenkinél Apple cuccok, egy kivételévelAnyósnak nem kell Apple
. Aztán mikor rakom majd össze a nyaralós videót akkor nyilván jó az eredeti fileokkak dolgozni.
-
kezo0
addikt
válasz
vadászcsiga #37086 üzenetére
Köszi, ez nekem is jól jött!
-
moleculez
veterán
Mi a legjobb módja annak, hogy Androidról átrakjak iPhonera pár fotót/videót? Fontos, hogy az eredeti fileok menjenek át, szóval whatsapp/viber nem játszik. Cloud meg a helyi gyenge net miatt nem játszik.
-
xhege
veterán
Engedjetek meg egy valószínűleg ostoba kérdést. Elképzelhető, hogy nem úszom meg azt, hogy külön céges számom legyen. Ebben az esetben, ha ezt egy másik iPhone telefonba teszem be, akkor a másik telefon is használható a jelenleg is meglévő Apple ID-val? Ha igen akkor pl hogy működik az iMessage alkalmazás? Telefonszámonként elkülönítve, vagy minden üzenetet látok mindkét telón?
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Melyik unzip app tud batchet? Van vagy 100 zipem, es ezeket egy megadott mappa ala akarom ugy kicsomagolni, hogy minden zip tartalma egy kulon mappaba keruljon.
-
tboldi
nagyúr
Egyébként épp most frissült az EESZT app, most már tartalmazza az uniós igazolványokat is, és már nem kell a hülye 6 jegyű kód a belépéshez a mindig más sorrendben megjelenő számokkal, ki lehet váltani Face/Touch ID-val is.
-
bostone
addikt
válasz
aprokaroka87 #37074 üzenetére
Töröljem a listából a már meglévő eszközt?
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Ha az eeszt alkalmazást regisztráltam droidon, ios-en már nem mehet, vagy egyszerre két eszközön tiltott?
-
pcnet
addikt
válasz
GreenGoblin #37068 üzenetére
Köszi, de Safari csak egy dalt játszik le majd megáll, Musi pedig nem működik lezárt kijelzővel.
Szerk: Musiba importáltam a lejátszási listámat és megy szépen lezártkijelzővel is.
Köszi!
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, mint androidon a Youtube Vanced. Ami lezárt kijelző mellett is tud zenét lejátszani és be tudok lépni Youtube fiókomba, hogy elérjem a lejátszási listáimat.
Köszi szépen a segítséget!
-
GreenGoblin
őstag
válasz
GreenGoblin #37065 üzenetére
Mondjuk személyt akit nem fedezett fel nem lehet így rátenni csak MAC-en van rá opció.
-
honeypot
tag
válasz
GreenGoblin #37063 üzenetére
-
GreenGoblin
őstag
válasz
GreenGoblin #37062 üzenetére
Sikerült. Mac-en kell rámenni az adott képre, felül az infó gomb és a felugró ablakban lehet javítani az elszúrt nevet vagy akár hozzáadni újat.
Jó lenne ha ez az opció iPhone-on is elérhető lenne.
Ez olyan mint az AppStore becenév. Azt sem lehet sehol sem módosítani csak is kizárólag MAC-en.
-
sztanozs
veterán
válasz
GreenGoblin #37060 üzenetére
Behúzott a "barátnő" kategóriába valakit, akit nem kellett volna?
-
válasz
GreenGoblin #37058 üzenetére
Törölni tudod az illetőt a személyekből, szerintem utána újra hozzá lehet adni.
(Személyek, kiválasztod az illetőt, (…) menüpont, eltávolítás a személyekből.) -
GreenGoblin
őstag
Az iCloud Photos-ban felismeri az arcokat és az alapján képes csoportosítani a képeket/videókat.
Véletlen rossz embert rendeltem hozzá az egyik képemhez. Ezt lehet módosítani mert nem találom a lehetőséget? -
tboldi
nagyúr
1. Távirányító
2. Az iOS részét képező AirPlay, már ha nem túl régi a tévé. -
nOvOp
senior tag
Két alkalmazást keresek.
Az egyik, hogy LG TV-hez keresek használható kezelőt, távirányítót.
A másik, hogy wifin keresztül meg tudjam osztani a TV-n az i8 képernyőt (főként képet, videót vagy akár a safarit). Köszi! -
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabogabor10 #37049 üzenetére
Lehetséges, nálam nincs.
-
Csak engem ért a megtiszteltetés, hogy kb. 1 hete automatikusan aktiválódott a dark mode google maps-ben? Tetszik, nagyon vártam már.
-
xhege
veterán
válasz
Mela Kehes #37047 üzenetére
-
GreenGoblin
őstag
Ma találtam meg, hogy van Support app az Apple termékekhez. Tök frankó. Hasznos kis app. Cseteltem is ma velük ott.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A Mail levelező klienshez hozzáadtam egy IMAP fiókot.
Hol tudom beállítani, hogy csak az utolsó 1 hét leveleit szinkronizálja le?
A "days to sync" opciót keresem, de nem találomLehet az csak Exchange esetén van? Esetleg más levelező klienssel működhet ez?
Köszönöm!
-
xhege
veterán
válasz
Mela Kehes #37038 üzenetére
És mit használsz helyette?
-
xhege
veterán
Sziasztok! A gyári naptár alkalmazás tudja azt a havi nézetet, amit a Google naptár, vagy valami hasonlót? Ezek a pöttyök sajnos számomra nem az igaziak finoman szólva.
-
-
moleculez
veterán
válasz
fery02 #37029 üzenetére
A nyelvet kell ahhoz állítani. Van a bal alsó sarokban a földgömb gomb. Azt megnyomod és a space gombra ráírja épp milyen nyelvet használ. Angolban nincsenek ékezetes karakterek, ezért a pöccintéskor a spec. írásjelek a másodlagos funkciók, míg más latin nyelveknél az ékezetes karaktereket adja.
-
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy itt kérdezem, a gyári billentyűzetről lenne szó, ami tudja ezt a számomra hasznos billentyűpöccintés funkciót.
Valami elállítódott és nem tudom hol kell visszakapcsolnom azt, hogy a karakter billentyűknek ne speciális karakterek legyenek az alternatív megfelelői, hanem ékezetes karakterek.
Tehát ha például az A billentyűt pöccintem, akkor ne @ legyen belőle, hanem Á.
Köszönöm, ha valaki tudja a megfejtést!
-
moleculez
veterán
Magam még nem próbáltam, ma érek csak rá.
Sorry. Gondolom a fórumtárs is így járt. Szerintem egy mod akkor szedje is ki a linket innen.
-
Syl
nagyúr
válasz
GreenGoblin #37026 üzenetére
Ráadásul a link mega.nz oldalra irányít és egy ...setup.exe fájlt akar letölteni.
-
moleculez
veterán
válasz
domerator #37022 üzenetére
Flesh kollega kuldte PM-be
https://www.3utoolsdownloads.com/download/3utools-for-mac/
Ezuton is köszi.
-
moleculez
veterán
válasz
MasterMark #37014 üzenetére
Ehhez mindenképp összekell kötni géppel? Vagy Filessal be tudom rakni a megfelelő helyre?
-
moleculez
veterán
Sziasztok!
Egyedi ébresztőhangot hogy tudok beállítani? Ami 30 mp-nél hosszabb és nem fért bele a csengőhang kategóriába. GarageBandben kivágtam a kedvencem, de hova rakjam, hogy jó legyen? Ha semmi jobb ötlet nem jön adok neki egy Shortcutot -
törölt tag
válasz
peugeotmate #37003 üzenetére
Kérd ki papír formában az igazolást és kész. Ideális esetben a kiküldött magyar védettségi igazolvány QR kód már vezethetne EU covid passportra, és akkor nem kellene senkinek szórakozni app regisztrációval, ügyfélkapuval, kormányablakba menni. Igazolványa van minden oltottnak, okostelefon stb. regisztrációk nem biztos van minden Mari néninek és Pista bácsinak.
-
honeypot
tag
válasz
peugeotmate #37003 üzenetére
Régió váltás nem játszik? [link]
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
valaki próbálkozott EESZT Lakossági app telepítésével USA App Sotre regisztrációval? Anno kb 10 éve még amerikai felhasználót csináltam app store-ban, mert az applikációk java csak ott volt elérhető. Mai napig ezt használom, viszont jó lenne az EU-s védettségi igazolás miatt feltennem az EESZT-t. Tipp azon kívül hogy csináljak egy másik accountot amivel belépve telepítem a magyar alkalmazásokat? Vagy ez a legkönnyeben járható út amúgyis? (Anno megfért egymás mellett az iPhone 4-emen az magyar és az USA accountom, tudtam letölteni mindkettővel.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest