Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz Zozo0525 #38669 üzenetére
a dedikált Word, Excel, Powerpoint is fizetős... csak azt nem tudom, hogy adnak-e a külön alkalmazások pluszt az egyesitett Office app-hoz képest.... vagy másképp kérdezve az Office appban a külön alkalmazások minden funkciója benne van?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
pethYeti
addikt
-
-
GreenGoblin
őstag
válasz Zozo0525 #36354 üzenetére
Mindkét félnek igazat adok. Sokkal kényelmesebb otthonról intézni mindent. Nincs sorban állás, nem tüsszögnek, köhögnek ránk, időt is spórolunk.
Viszont ott a másik oldal, hogy régen mikor még mobil sem volt simán megoldottunk mindent. A sok kényelmi funkciókkal úgy fogunk majd kinézni mint Wall-Eben az emberek kb. No meg ezzel a mindent online intézéssel, csevegéssel a végén még azt is elfelejtjük hogy kell egymással kommunikálni, viselkedni szemtől szemben.
Az aranyközépút mint ahogy a neve is sugallja a kettő közt van valahol... ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
Noxy
veterán
válasz Zozo0525 #36338 üzenetére
Butaságot írok? de te is a tranzakciós 3-400 Ft-nál
Igen mert utalást írtál, nem pedig csoportos beszedési megbízást. [kép] Ebben meg az a jó ha elírnak egy nullát a villany, víz, gázszámlánál, vagy rossz helyen van a tizedes vessző a bank zokszó nélkül le emeli a pénzt a számláról. Pld: 110m3 helyett 1100m3.
Utána már csak pisloghatok a számlán meg intézhetem a vissza utalást. De vannak számlák amik qr kódos csekken jönnek.
Pld: Ház, gépjármű adó, stb..''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Zozo0525 #36333 üzenetére
majd megjön a csekk belépsz átutalod és kész
Miért fizessek még +3-400 Ft-t a tranzakcióért?
Sztm még az életben nem használtad ezt az app-t, azért írsz butaságokat a biztonsággal kapcsolatban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
törölt tag
válasz Zozo0525 #35840 üzenetére
Egy csomó minden, koncertfelvételek például, cover dalok, rétegcuccok, vagy amikor úgy döntenek a jogászok adott album kiszürkül a jogdíjak miatt hiába mainstream, de nem is ez volt jófejsrác kérdése. Ahhoz én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy az iTunes az ördög műve.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz Zozo0525 #34709 üzenetére
Lehet visszatérítést kérni itt is. Csak meg kell várni a számlát amit emailben küldenek, abban van olyan hogy probléma jelentése azt hiszem és ott simán tudsz visszatérítést kérni.
De egyébként, én kb az összes ilyen appot kipróbáltam és magasan a legjobb, legtöbbet tudó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mesterséges intelligencia topik
- Kuponkunyeráló
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest