Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo0525
őstag
válasz
HoppMaster #35197 üzenetére
Itt [link]
-
Zozo0525
őstag
Sarkcsillagban nezd meg
-
Eclips21
őstag
válasz
CharlieDrop #35193 üzenetére
Es Facetime-t probaltad? Mert ott nekem teljesen jol mukodik.
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok. Keresek olyan alkalmazast ami suunto es garmin fiokot szinkronizal... de ios nem talalom. Valaki talalkozott ilyennel?
-
Eclips21
őstag
Mas is tapasztalta hogy FBmessenger alatt nem mukodik a kihangositas iphone 6s plus-al? Senki nem hall engem, sima telefonalas jo de kihangositva nem hallanak es ugy ez van ha videos hivast csinalok ott se hall senki. Facetime viszont hibatlanul mukodik minden verzioban, ugyan ugy ahogy a sima telefonalas is.
-
Ļantos
aktív tag
Van munkaidőnyilvántartó program? Jelenléti ív vagy hasonló.
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Áttértem IOS-re (Huawei-ről), a Mi Band 5-öm nem jelzi a Hangouts értesítéseket (Mi Fit app). Messenger, Gmail megy rendesen. Olvastam külföldi oldalakon a hibáról, de megoldást semmi sem eredményezett. Van ötletetek?
-
WestBam
senior tag
Ha már szóba került a waze, nekem megint szórakozik carplay-en: az audio hangerő helyett a navi hangerőt tudom csak állítani míg nem ad ki valami hangot a waze, ha be van kapcsolva, márpedig nekem alapból be van indítva. Pár frissítéssel ezelőtt javították ezt a hibát, most ismét előkerült
Még jó, hogy szeretem az apple térképet is, most azt használom ismét. -
törölt tag
A Waze-ben no network connection van egeszan addig mig a reklamblokkolot ki nem kapcsolom.
AdGuard-ot vagy neha Blokada-t hasznalok de ki kell kapcsolnom, hogy mukodjon a Waze. Erdekes, hogy ha itthon wifi-n probalom, ugy betolti csak mobilneten nem.
Ilyennel talalkozott mar valaki itt esetleg? -
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Lassan meglesz az Ipad Air 3-am. Mivel androidos tapasztalataim vannak csak, ezért felmerült bennem pár kérdés:
Siri működik magyar nyelven? És a sima hangalapú gépelés?
Google Drive/Fotók elérhetők?
Hol találok egy leírást a gesztusvezérlésről? Mennyire testreszabható ez? Nagyon szeretem és megszoktam a One UI vezérlését, ezt szeretném átültetni, ha lehet.
-
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem egy appot fotózáshoz ami tud RAW/DNG formátumot is (Lightroom helyett).
Belebotlottam a Camera+ 2-be, ami egészen ígéretesnek tűnik, mivel tud hosszú záridős képet készíteni (amit tudtommal szoftveresen old meg valahogy, mert a leghosszabb záridő amire képes a hardver az 1/4 sec).
Viszont a program a hosszú záridős képekből nem DNG-t készített, hanem HEIC-et.
Tudnátok segíteni, hogy ez user error és valamit csak át kell kapcsolnom, vagy ez a program nem is fogja tudni és nézzek mást? Netán egyik program sem képes erre iOS-en?
A telefon egy SE 2020 ha ez számít. -
törölt tag
A YouTube felulete miota ilyen uj? Az ikonok meg a menu megvaltozott most nezem.
-
kagzer
aktív tag
Köszönöm a hasztalan válaszod, kérlek a jövőben semmilyen kérdésemre ne válaszolj. Nem az első hogy ekkora ...ot írsz.
Nyílván ott van és ad is le találatot, de tudod ez a topik pont azért van, hátha valaki tud ajánlani mert mondjuk ismeri és kipróbálta.
Nagyon kérlek soha többet ne válaszolj általam feltett kérdésekre.
És itt van ... egy szép és hosszú személyes megjegyzésnek amibe bárki, bármilyen általa ismert nyelven az adott nyelv szókincsét kihasználva válogatott profán kifejezések sorát helyezheti, hogy jobb képet alkosson magában arra, mit is gondolok az ilyen fórumban válasznak nevezett bitpicsékolásról amit vannak szívesek páran elkövetni. -
HoppMaster
aktív tag
Szóval, h mit lehet vele kezdeni? Sokmindent, s nem azt kértem, h valaki a telefonjáról mentse le nekem, hanem ez létezik alap ipa File formában
Mivel nem mindig AppStoréból lehet letölteniA kiemelt írásod nem értem, nem vagyok analfabéta, hogy ezt alapból ne tudnám
Ez már nem alap felhasználói szint lenne -
Noxy
veterán
válasz
HoppMaster #35157 üzenetére
Mit szeretnél vele csinálni?
Azon kívül hogy semmit nem tudsz máséval kezdeni,de te is leötlheted, esetleg megveheted az AppStore-ban a saját Apple ID-l.
-
HoppMaster
aktív tag
Fortnite nincs meg valakinek ipa filében?
-
flesh
tag
Offline Music Player (Md Zakir Hossain)
Lehet rá tölteni zenét
Google Drive-ból,
DropBox-ból,
One Drive-ből
másik Apple készülékről,
számítógépről! -
MasterMark
titán
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Tudtok ajánlani FLAC lejátszására alkalmas programot (nem baj ha nem ingyenes, csak ne előfizetős legyen).
A gyári van amit el sem indít, másikat bedarálja... -
passatgt
aktív tag
Heart Reports
Saját fejlesztésű alkalmazás, amivel az Apple Health-ben tárolható adatokat lehet megjelenítni egy nyomtatható dokumentum formájában, vagy csak simán CSV fájlként exportálva.
Így néz ki az app:
És így néz ki egy minta report(link a pdf-hez, random adatokkal):
És innen lehet letölteni: https://itunes.apple.com/us/app/heart-reports/id1448243870?mt=8
-
passatgt
aktív tag
Saját alkalmazást belinkelhetek ide?
-
col
addikt
"A MacMagazine beszámolója szerint a Facebook Lite most váratlanul nyugdíjba is vonult, a brazil felhasználóit a napokban olyan üzenet fogadta az elindításakor, hogy már nem támogatott, használják helyette a normál Facebook appot.
A kiadvány érdeklődésére a közösségi hálózat szóvivője is megerősítette az iOS-re készült Facebook Lite elkaszálását: a tájékoztatása szerint olyan kevesen használták, hogy nem érte meg foglalkozni vele." -
tboldi
nagyúr
Na, végre megjött a sötét mód Fácséra is, bár lehet, hogy még mindig nem mindenki élvezheti.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
MasterMark #35133 üzenetére
Igy mas lesz a keparany is?
-
törölt tag
válasz
MasterMark #35133 üzenetére
Koszi a megerositest.
-
törölt tag
Sracok. A Photos appban egy-ket fotomnal az edit (szerkesztes) alatt van egy kis negyzetes ikon egy csillaggal a jobb felso sarkaban. Azt tudja valaki micsoda?
Van egy selytesem.
Ez jelentene azt hogy ezt ugy fotoztam hogy a kep kereten kivul is van meg tema es az szerkesztessel visszahozhato? -
jófejsrác
senior tag
Tudtok olyan programot ajánlani amivel lehet házat/lakást tervezni ? Nem baj ha fizetős. Planner 5d használtam eddig de nem tetszik.
koszi
-
válasz
norbertoth #35127 üzenetére
Én a google sheets programot használom erre, ingyenes, szinkronban van az androidos teló és az ipad, de weben is elérem bárhol.
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Tudtok nekem olyan appot ajánlani, amiben ha beírok egy összeget minden hónapban, akkor összeadja a számokat?
nem, a számológép nem elégesetleg a numbers tudja valahogy?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Tudnátok olyan játékot ajánlani amit barátnőmmel távolról, együtt tudnánk játszani? Egymással vagy egymás ellen mindegy. Nekem ios neki pedig androidja van. Köszi előre is!
-
törölt tag
Csak a Safari kepes arra, hogy barmilyen oldalt ki lehessen tenni a home screen-re?
-
moleculez
veterán
válasz
MasterMark #35115 üzenetére
Igen, YT appban a YT Premiumra. Most rányomtam az 1 hónap trialra hátha addig egész tér.
-
moleculez
veterán
Szóval a YT Premiumhoz jár YT Music Premium is, ha jól értelmezem ezt: [kép] Hiába vagyok bejelentkezve YT Musicba ugyanazzal az accounttal nem veszi ezt észre, hogy van YT Premiumom és Music Premiumot is akar csináltatni.
-
Syl
nagyúr
válasz
Totheground #35108 üzenetére
Olyat szeretnék, hogy egy (gmail) fiókra csak munkanap, munkaidőben legyen levél lekérés, értesítés.
-
Syl
nagyúr
Tud valaki olyan email programról, amiben be lehet állítani időintervallumot a levelek lekérdezésére és és ezekről értesítések megjelenítésére?
-
SharpSA
veterán
válasz
MasterMark #35105 üzenetére
Az van most erre a célra, egy LTE-s Lenovo D330, N5000-es procival. De azért egy iPad 11 Pro-t fényévekkel kellemesebb használni minimum a sebessége miatt. Mindenre jó lenne nekem a régebbi eszközökre nyomtatás kivételével. Bár ott van a pendrive-ra mentés lehetősége is akár PDF formátumban.
-
SharpSA
veterán
Igen, ilyesmi, köszönöm az ajánlatod. Viszont nem vinnék még egy kütyüt magammal, így inkább marad a kis Windows-os táblaptop. Az újabb nyomtatóknál, multifunkciós készülékeknél már van Bonjour vagy AirPrint, de több helyen vannak régebbi készülékek, amelyekben még nincsenek ezek a funkciók.
-
SharpSA
veterán
válasz
MasterMark #35100 üzenetére
Azért köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Interactive Brokers társalgó
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,!
- Lenovo Ideapad,15,6",Ryzen3(3,5Ghz)Vega VGA,8-20GB RAM,SSD,jó akku,szép állapot
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest