Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
MasterMark #35096 üzenetére
Ja, az így nem jó. Ügyfeleknél vagyok és ott lenne jó megoldani nem airprintes hálózati nyomtatókra a nyomtatást és akkor elég lenne az iPad, nem kellene Windows-os laptop...
-
MasterMark
titán
válasz
SharpSA #35095 üzenetére
Nem iOS app, ez egy nyomtatószerver.
[link]
Common UNIX Printing SystemCUPS is the standards-based, open source printing system developed by Apple Inc. for macOS® and other UNIX®-like operating systems. CUPS uses the Internet Printing Protocol (IPP) to support printing to local and network printers.
-
SharpSA
veterán
válasz
MasterMark #35092 üzenetére
Ez pontosan mi akar lenni? Mert ilyen nevű app az áruházban egy játék.
-
col
addikt
válasz
MasterMark #35093 üzenetére
Köszi megnézem
-
SharpSA
veterán
Van megoldás iOS-ról nyomtatni általános pcl6 nyomtatóra? Az áruházban két appot próbáltam eddig, azokkal katyvasz nyomtatás lett a vége.
-
col
addikt
Hátha valakinek hasznos lesz
Régebb óta használom és nagyon jó kis program a tankolások és egyéb, az autóhoz kapcsolódó kiadások nyilvántartására. A statisztikai lehetőségei is nagyon jók. Ráadásul ingyenes (bár magyarul nem tud), ennek ellenére szerintem egyértelmű a használhatósága.
(Szerintem kenterbe veri a hasonló, de fizetős programokat.)
[Üzemanyag és egyéb költségek nyilvántartása] -
bostone
addikt
Sziasztok!
A gyári filekezelőben nem aktív a törlés gomb.
Valamit aktiválnom kell vagy engedélyt megadni? -
moleculez
veterán
Hotel Wifihez nem tudok csatlakozni, mert azt mondja nem biztonsagos. Pedig elég fontos lenne, mert közben Google Photosba mennie kéne fel a cuccoknak.
-
col
addikt
A Messengerben új beállítási lehetőség. (Nem láttam, hogy már lett volna erről bejegyzés)
Face ID-val, Touch ID-val is le lehet zárni az alkalmazást.
Eléréséhez: Bal oldalt fent saját profilképre kattintás -> Adatvédelem -> Alkalmazás zárolása -> A Face ID / Touch ID használata kötelező opció bekapcsolása. Itt lehet állítani is, hogy mennyi időn túl kérje a bezárást követően az azonosítást. -
devil-k
nagyúr
válasz
MasterMark #35065 üzenetére
Köszönöm szépen
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás,amivel el tudok tüntetni szinte mindent a menüből?
Illetve rejtetté szeretnék tenni szinte mindent.
4 dolog legyen látható (telefon,kamera,fotók és whatsapp),többi mind elrejtve. -
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Hogyan tudok felvett videót lelassítani? Köszönöm!
-
moleculez
veterán
Vízbe esett a teló, eltöltött vagy 20 percet a medence alján, mire észrevettem. 4 órával később: ki kelett kapcsolnom a 3D touchot, mert összevissza reagált, de él a teló, viszont a mikrofon az még mindig nem okés. 4 óra múltán ez normális, vagy így már valszeg halott? Hangszóró az okés.
-
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Egy vércukormérő appot szeretnék letölteni iPhone 8-ra. Sajnos régiókorlátozott app, a hazai App store nem is listázza. Hogyan tudnám feltenni a telefonra?
Ezt a leírást végigcsinálhatom, nem fog tiltani az Apple? -
col
addikt
-
col
addikt
válasz
MasterMark #35032 üzenetére
Érdekes amúgy, mert korábban emlékszem, hogy elérhető volt itt is (nálunk), sőt ajánlották is ennek a használatát, ezért javasoltam én is így. Csak sajnos már nem tudom, hol láttam, olvastam.
Az is rémlik, hogy jó idővel ezelőtt én is telepítettem még és akkor próbáltam. Csak rendkívül fapados és szerintem rosszabb, mint a nagy-testvér. Egy előnye van, hogy kisebb és nem foglal annyi helyet, memóriát, persze cserében xarabbul működik -
col
addikt
válasz
MasterMark #35027 üzenetére
Van FB lite.
[link] -
törölt tag
Sziasztok! Valaki tudta telepíteni a Facebook lite alkalmazást ? Ha igen megosztaná a trükköt hogyan lehet telepíteni?! Előre is köszönöm.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz
#40993792 #34983 üzenetére
Nekem erre tudnál amit mondani?
Lenne pár kérdésem:
Első az lenne, hogyan tudok különböző email fiókokat átláthatóan kezelni vele. Tehát ha van pl 4 email címem akkor azokat, hogyan tudom beállítani, hogy külön mappákba érkezzenek meg és ne nekem kelljen kiválogatnom őket.
A másik pedig az, hogy az Aláírásom pl Windows-s gépeken csatolmányként jelenik meg. Aláírásomban vannak logók és hivatkozások, mivel céges. -
törölt tag
válasz
SharpSA #35018 üzenetére
Ennyi teendőre a dedikált feladat appokat találták ki: Reminders, To Do ott lehet pipálni, kihúzni. Amúgy én se tudom mikor melyiket használjam a jegyzet, naptár és feladat közül.
Pl. a Reminders jó felismeri ahogy írom holnap fél ötkor valami, felismeri a szövegből az időt, csak nem látom hogy lehet előtte egy órával jelezzen. Ha a naptárba írom be ott szépen beállítom az esemény idejét és előtte mikor figyelmeztessen, hogy oda is érjek. Havi számlákról ismétlődő naptári esemény. Bevásárlólista jegyzetben.
-
SharpSA
veterán
válasz
Mela Kehes #35015 üzenetére
Igen, tudom, ezt használom. Néztem ebben is a teendőket, vagy a Google teendőkkel, vagy az emlékeztetővel szinkronizál.
-
SharpSA
veterán
Ahogy most nézem, a jelenlegi beállításokkal letöltődnek a levelek, de nem azonnal az értesítéskor. Most később nyitottam meg az AirMail-t és a Sparkot is és azonnal ott voltak a levelek.
-
törölt tag
válasz
SharpSA #35014 üzenetére
Az nem jó, ha naptárban eseményként adod hozzá és akkor egy helyen minden? Esetleg csinálni plusz naptárat pl. magán és meló dolgok.
Valószínűleg az alapötlet az Apple, Microsoft és Google megoldásainál is az, hogy akinek nagyon sok napi teendője van, annál alap nézegeti a külön Reminders, To Do feladat appot, hogy ne a naptár legyen tele mindennel, ezért külön hely.
Én nagyon rendetlen vagyok, néha jegyzetbe írok bevásárlólistát, néha a reminders-ben helyalapú emlékeztetőt, néha csak simán naptári eseményként beírom pénteken 5-kor fodrász előtte értesítsen stb. Widgetben calendar és reminders is kirakva, aztán reggel átfutva látom mi következik. -
SharpSA
veterán
-
Cyberbeni
addikt
válasz
SharpSA #35010 üzenetére
Settings > General > Background App Refresh
És ott lehet választani, hogy off/wifi/wifi+cellular, illetve külön alkalmazásonként is ki lehet kapcsolni.Ha ez be van kapcsolva (és a fejlesztők megcsinálták, hogy ilyen esetben a notification után az egész emailt letöltse), akkor elvileg nemsokkal a noti megjelenése után ott kell lennie a teljes emailnek, amikor megnyitod az alkalmazást. (De a listában szerintem akkor is ott lehet, ha ez ki van kapcsolva, max a megnyitással kellene várni, amíg le nem tölti az egészet)
-
SharpSA
veterán
válasz
SharpSA #34985 üzenetére
Tehát... Telepítve a telefonon: AirMail, Outlook, Spark.
Küldtem saját magamnak IMAP, illetve Google fiókból is egy teszt levelet.
Mindegyik app jelezte, hogy megjött az email, de egyikben sem volt benne miután megnyitottam, hanem akkor frissült a lista. Szerintem ez mindenkinél így van, ezzel kapcsolatban nincs semmi beállítás. AirMail és Outlook kb. egyforma idő alatt mutatja ilyenkor az új levelet, a Spark sokkal gyorsabban. Korábban használtam már a Spark-ot, azzal az volt a bajom, hogy az órán volt hogy befagyott az app, nem tudtam törölni vagy olvasottá tenni időnként a levelet.Továbbra sem értem, hogy az Outlookban miért jelenik meg duplán a névnap naptár... Ez minden más Naptár appban csak egyszer jelenik meg, ahogy kell.
-
SharpSA
veterán
válasz
Mela Kehes #35003 üzenetére
Ismerem, nincs benne naptár.
-
col
addikt
válasz
SharpSA #35001 üzenetére
Ok, akkor lehet félreértettelek. Nekem a gmaillel összekötve is van (teendő és) emlékeztető funkció benne, de ez akkor nem a te elképzelésed szerinti.
De esetleg keress rá google tasks programra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9800X3D +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Honor Magic5 Pro garanciális
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest