Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Super jelzővel turbózza fel az Orint az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz legiaap #11544 üzenetére
Én most a 30 napos próba Premium időszakban vagyok, így minden megy. Közben az Rdio két hetem is pörög...
Megvárom a Spotify 30 nap végét, és ha nincs hír az iTunes Radio hazai engedélyezéséről, akkor meghosszabbítom havi előfizuval egy darabig. Még mindig abban bízok, hogy az iTunes Match és Radio együtt jobb megoldás lenne.A legjobb aláírás a héten
-
mondomén
őstag
válasz legiaap #11544 üzenetére
Esetleg ha nagyon zavar, próbáld ki az rdio-t is. 6 hónapig ingyenes gépen, telefonon 2 hétig. Reklámmentes, de csak egy adott mennyiségű zenét hallgathatsz meg 1 hónapban. Lesz felül egy zöld csík ami mutatja hogyan állsz abban a hónapban (zöld, sárga majd piros lesz...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest