- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
válasz
HardRic #35911 üzenetére
Jól leírtad , kb én is így használom a miniPc-t ,annyi különbséggel ,hogy manual tallozóm be a torrent filet az qbittorrentnek.
mit használsz torrent kliensnek? Hogy állítottad be az automatikus file figyelést ?
nekem simán látta az nPlayer a hálózati megosztott mappat így nem kell hozzá segédprogram (UMS). -
-
consono
nagyúr
-
szabonagyur
félisten
válasz
HardRic #35774 üzenetére
Pedig siman lehet, hogy ul rajta addig
En par eve jartam ugy, hogy vasaroltam tobb dolgoz is Edigiben. Jott ertesito, hogy minden megvan vegyem at. Elmentem, mondjak igen szedik ossze, addig fizessek. Kifizetem erre szedik ossze de egy dolog nem volt meg. Mondjak ok, sztornozzak es fizessem ki ujra anelkul. Ugye a penzt egyszer mar befoglaltak, es nem kis osszeg volt, meg tudtam oldani de na azert ciki.
-
tybsen
addikt
válasz
HardRic #35702 üzenetére
Nagyon jó hogy megosztottad én még nem hallottam róla sosem de nagyon érdekes cucc és praktikus!
Legtöbbször amúgy én is inkább tok nélkül használom mert olyan légies az egész és jó hozzáérni. Ugyanakkor beteges módon szeretem ezeket a tokokat is valamiért nagyon furcsaKicsit így utólag már sajnálom talán hogy nem 12.9 vettem hanem 11 ( bár magamat ismerve pedig tudom hogyha azt vettem volna akkor sajnálnám hogy nem kisebb
), mindenesetre így utólag még egyszer mindenkinek köszönöm aki tanácsot adott mert nagyon elégedett vagyok vele és örülök hogy iPad lett és nem valami más.
-
tybsen
addikt
válasz
HardRic #35663 üzenetére
Ezt egyébként úgy kell elképzelni hogy bármikor le tudod szedni és visszatudod rakni?
Én itthon amúgy tok nélkül használom illetve néha felteszem rá az átlátszó egyszerű ESR tokot. Ha pedig viszem valahova akkor a korábban linkelt UAG táska-tokban van, az nekem nagyon bevált. -
tuzpenge
őstag
válasz
HardRic #35412 üzenetére
Ja igen. Elfelejtettem írni de megcsináltam a leírásod alapján (revolut kártyát adtam meg), és úgy néz ki működni fog, de még nem kiabálom el mert még csak az ingyenes 1 hónap ketyeg. De a próba terhelés peso-ban volt.
Úgyhogy köszi a segítséget és az argentin tippet, megy úgy az egészet. -
ithomas
őstag
válasz
HardRic #35383 üzenetére
Nálam is egyértelműen az nplayer a nyerő.
Próbáltam ipad-en és iphone-on is lejátszani NAS-ról 40-50 gigás BD ripeket.
Infuse alatt ha beletekertem, hosszú másodperceket kellett várni, volt hogy bele is fagyott.
Gondoltam biztos a wifi hálózat a szar...aztán felraktam az nplayert, és láss csodát olyan gyors minden mintha lokálba lenne.
Mivel az ára is tök reális, nem volt kérdés melyiket vegyem... -
SharpSA
veterán
válasz
HardRic #35035 üzenetére
"csak kellene állandóan megjelenített bezárás gomb a tabokra és egy all tabs view gomb"
Na pont az előbbi nem kell, mert ahol van, már többször véletlenül bezártam azt a fület. Az a jó, ha először ki kell jelölni azt a fület és akkor lehet csak bezárni. Sok megnyitott fül esetén azon eléggé kicsik lesznek és könnyebb mellényomni. Utóbbi meg már van.
-
SharpSA
veterán
válasz
HardRic #34895 üzenetére
Nem szoktam belenagyítani, de ha mégis, akkor kétszer kell csippenteni, egeret meg nem használok, csak a billentyűzeten levő tapipadot…
Akkor neked marad a kétsoros elrendezés, amit én is használok. Ugyanúgy eltűnik mindkettő lefelé görgetéskor, így nekem jó a 2 soros. -
bostone
addikt
válasz
HardRic #34760 üzenetére
Megértem, hogy kimerítő lehet, ha alapvető dolgokat firtatnak az újoncok, de a Google nem segített, ezért is fordultam a helyi közösség felé.
Sajnos nem találtam meg a módját, viszonylag sok idő eltelte után sem, hogy a két karakter számomra megfelelő helyen teljesítsen szolgálatot.
Valószínűleg hardveres okokra vezethető vissza.
Egyébként droid és windows alatt megfelelően működtek.
Picit lassabban gépelek kijelzőn, viszont öröm az ürömben, így a kompakt tulajdonságaiból nem veszít a masina.@redpaladin:
Teljesen fölösleges a drágább cuccot venni, egy alap ipad 8 is maximálisan megfelel mindenre. Rövidesen bejelentik az ipad 9-et, azt megvárnám a helyedben. -
tybsen
addikt
válasz
HardRic #34669 üzenetére
Múltkor bementem egy üzletbe ahol nézegettem tokokat.
Néhány mondat beszélgetés/keresgélés után az eladó azt javasolta hogy felejtsem el a tokokat meg fóliákat inkább vegyek egy két-három éves biztosítást (150-180€), az Apple tokkal (89€) meg fóliával már majdnem ott vagyok árban.
Mondtam neki hogy én nem csak két-három évig szeretném használni, ha nem vigyázok rá három éven keresztül akkor lesz egy ütött-kopott karcos cucc, ezért is szeretnék egy olyan tokot ami a legjobb számomra. Erre: a biztosítás lejárta előtt véletlenül essen le és kapok egy új modellt aztán annyi. Csak néztem hogy hát szerintem ez csalás.
Ettől függetlenül elgondolkodtam rajta hogy három évre tényleg gondtalanul lehetne használni ha valami történne vele, de nyilván elég sokba kerül.
-
Divinity
őstag
válasz
HardRic #34542 üzenetére
Nálam működik, hogy külön lehet kattintani az előadóra és a megfelelő csatornát dobja fel
honeypot #34539
Én nem tapasztalok ilyet, bár nem is szoktam random emberek által feltöltötteket hallgatni, a minőség meg, valljuk be, hogy az emberek 99%-a nem olyan eszközt használ ami ténylegesen kiadná a különbséget már ha valakinek nem olyan hű de kiélezett a füle de az meg úgyis abba az 1%ba esik. Én, az én eszközeimmel pl semmi különbséget nem hallok ki. Az meg, hogy mi hogyan van összekötve nem a YT dolga, azt a feltöltő állítja be, hogy hogyan kezelje az adott videót/zenét. -
wm2
őstag
válasz
HardRic #34542 üzenetére
Lesz Spotify Hifi és már van Apple Lossless. Tudom mi erre a legtöbb ember válasza, de YT zenehallgatást még a barátnőmnek sem néztem el. Sajnos én még mindig azt tapasztalom, hogy a nagy magyar átlag simán kiad egy doboz cigire akármennyit, de a zenére sajnálja. A Spotify P-t ráadásul olyan programokba is integrálhatod, mint a VOX. Rengeteg beállítási lehetőséggel, úgy mint a profi EQ de simán átválthatsz Soundcloud playlistre is. Anélkül, hogy a 2227 mAh szifon minim akksija ezt komolyabban megsínylené. Nem igazán bombáznám yt-al szegényt.
-
consono
nagyúr
-
hszilard666
veterán
válasz
HardRic #34423 üzenetére
Abszolút igazad van, ezt is fogom tenni. A mai nap teljesen megerősített ebben, de valamit kellett vennem, mert már nagyon magam alatt voltam. Tegnap mondtam fel a melóban, és impulzus vásárlással szoktam boldoggá tenni magam. Most már le sem tagadhatom hogy a kapitalizmus gyermeke vagyok.
Milkabrams & Noukoum:
Egyetértek! A mini egykézben szuper, és be tudom tenni a kabátom belső zsebébe, vagy a farzsebembe. A 12.9” et konkrétan csak a hónom alá tudom csapniR3dsnake:
nekem azzal is fennállna az a probléma hogy hova teszem amikor mást kell csinálni a kezeimmelConsono:
igazad van, ülve szuper eszköz a BKV-n is eme kiváló eszköz, mint ahogy a legtöbb laptop is, de nekem olyan kell amit talpon is tudok használni!Eddig a filléres mini 2 met használtam airpods-szal, nincs vele baj, ár/érték arányban leköröz mindent, de fényerőben (főleg a mostani napos időben) lehetne jobb.
Egy problémám van még az eszközzel, de ez valszeg csak azért mert zsírkréta volt a reggelim, de annyira bámul mindenki a metrón, amit megértek mert tényleg fura látvány egy ekkora device, de a legfájdalmasabb dolog az ebéd időben ért, beléptem a kedvenc éttermembe a hónom alatt az eszközzel, és láttam a főpincér arcán a kérdőjeleket.
Szóval asztalnál jó cucc, de útközben kézbefogva felér egy konnektorba pisálással nekem ez a méret.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
HardRic #34305 üzenetére
Homescreen ikonok layoutja nekem sem jön be, főleg álló módban . A multitaskos ablak kezelés szerintem egész jó lett. Különböző gyári appok finom hangolása sem rossz, de azok annyira nem izgattak fel - kivéve a Safari, az elég élhető .
Sebesség ugyanaz, meglátjuk hova jut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest