- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prowler
senior tag
válasz
bostone
üzenetére
Én inkább a hangszórókat félteném akkor (bocs, nem akarlak paranoiássá tenni
), nehogy a mágnesesség magához vonzza a fémszilánkokat. Habár nem a CNC gép mellett használnád gondolom.
Kijelző necces. Nem tudsz esetleg kesztyűt húzni amikor használnád? Ipari környezetre gondolok. -
Prowler
senior tag
15 bétát próbálta valaki? Kicsit idegesítő, hogy Safariban csak az oldalmenüből vagy kifelé csippentéssel érhetőek el a tabok, plusz a Share gomb és a kedvencekhez adás is eléggé el lettek dugva. Vagy csak én nem jöttem még rá valamire?
A lefelé húzással oldal újratöltése már nagyon kellett, App Gallery se rossz, pár felesleges dolgot le tud venni az ember a kezdőképernyőről. -
Prowler
senior tag
Én még mindig ezen az editen röhögök a tavaly októberi event óta.
-
Prowler
senior tag
Telegram + Twitter + Podcast app futott egy időben, mikor utoljára csinálta, a maximum az Telegram + Twitter + YouTube + gyári Mail app kb a maximum amit egyszerre meg tudok rajta nyitni, úgy is elő szokott néha jönni. Gyanítom, hogy valami 3rd party app okozza a háttérben.
-
Prowler
senior tag
Sziasztok, iPad 8 nálatok is produkál random belassulásokat? Megy minden szépen ahogy kell, majd pár óra használat után hirtelen elkezd pokol módon akadni, kb 5 FPS, használhatatlan. Ki/bekapcsolás után ismét hibátlan. A készülék zsír új, volt már DFU reset is, de ugyanilyen maradt. Kicsit idegesítő, mintha hirtelen csak elfogyna a memória rajta.
-
Prowler
senior tag
Sziasztok!
Életem első iPadjét készülök megvenni (sima iPad 8-as a kiszemelt) de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy 32 vagy 128-as kiszerelésben vegyem. Böngészésre, Youtubera, Plexen/Netflixen való filmezésre használnám, játék nem érdekel, zenéket/képeket nem tervezek tárolni rajta.
Elolvastam már ezer cikket de nem nagyon jutok dűlőre, esetleg van valaki akinek a 32-es verzió van belőle? Mennyire élhető az a 20 GB szabad hely ami van rajta? Ha nagyon bűvészkedni kell vele akkor inkább a 128-as modellt választom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Xbox Series X|S
- Lexus, Toyota topik
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Sony Xperia 10 VII Turquoise 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), nehogy a mágnesesség magához vonzza a fémszilánkokat. Habár nem a CNC gép mellett használnád gondolom.