Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Figyelj, aki annyira nem ismeri ezt a rendszert, az nem feltétlenül látja át vásárlás előtt, mondjuk fél-egy éves távlatban, hogy a szép folyamatos belakás hány GB-ot fog igényelni.
Én is elegendőnek tartottam anno a 16-ot, ami kb nettó 12 GB, gondoltam, hogy a szükséges progik, képek és még egy-két évad sd sorozat is felfér rá. Persze, első héten ez még simán tartható volt. Ma már 64 GB alatt én sem vennék.
Szóval ezek abszolút nem álnaiv kérdések, meg lehet érteni.
Én azt mondom, hogy el lehet lenni 16-al, de sok a kompromisszum. Időnként nagytakarítást kell tartani és az mindig fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest