-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
nbence94
üzenetére
nekem is e héten érkezett, én beállítottam mindent, majd update, megint végig mentem rajta, így két perc helyett három volt, nehezen hevertem ki

@czanga: én is ezt a két modellt néztem ki, a kisebb mellett döntöttem, szerintem ez sokkal jobban használható méret, kézben megfogom és simán megírom ezt a kommentet, busz-vonatozásnál is inkább a Mini a célszerű. annyira egyébként nem kicsi a kijelző méret, hamar megszokja az ember. a videózás nálam is szempont volt, belátom persze, hogy a nagyobb kijelzőn jobb filmezni, de számomra elég ez a méret is, gyönyörű a kijelző, azóta pixelesnek latom a 4s-em

nálam meg a jegyzetek használata a szempont az egyetemen, ez majd szeptemberben derül ki, hogy mennyire jó. az biztos, hogy az irat tartómban simán el fog férni, tokban van, de alig van súlya.
szerintem játszani is jobb kisebb méretben, ezt nehezebben tudom megindokolni, arra gondolok, hogy a kijelzőn megjelenő gombokat (pl bb racing-ezt feltétlen próbáld ki, egyik kedvencem! ingyenes) könnyebben elérem, temple run-kézben van, jobban tudom forgatni.
anno a legelső generációs iPadem volt, ahhoz képest jobb ez a kijelző méret, használat közben úgy is bele merűlsz a tartalomba.
a hordozhatóság, használat közbeni kényelem nagyon nagy előny a Mini javára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Diablo II: Classic és Resurrected
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest