Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
legiaap
üzenetére
kiváncsi voltam a 2 GB RAM-ra, (a laptomom teljesen használható annyival, ~ 8 éves, Win7) - érezni, hogy több van benne, valamivel gyorsabb az Airnél, Safari kevesebbet töltI újra az oldalakat.
Nekem újdonság a Touch ID is, kényelmes. Kb. 10 e. Ft-ból megvolt a csere, nem hagyhattam ki.
A vékonyítás - írtam is - szvsz felesleges, tokban tartva észre se venni.@szabogabor10: köszi!
Airről nem érezni akkora ugrásnak, a 4-es dög nehéz volt. Nem hiszem, hogy megbánnám, egy év múlva csere. Biztos lesz benne vaku, persze ismét új tokot kell venni, mert 3 mm-rel odébb teszik majd a kamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PH! Darts
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
kiváncsi voltam a 2 GB RAM-ra, (a laptomom teljesen használható annyival, ~ 8 éves, Win7) - érezni, hogy több van benne, valamivel gyorsabb az Airnél, Safari kevesebbet töltI újra az oldalakat.