Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
legiaap
üzenetére
kiváncsi voltam a 2 GB RAM-ra, (a laptomom teljesen használható annyival, ~ 8 éves, Win7) - érezni, hogy több van benne, valamivel gyorsabb az Airnél, Safari kevesebbet töltI újra az oldalakat.
Nekem újdonság a Touch ID is, kényelmes. Kb. 10 e. Ft-ból megvolt a csere, nem hagyhattam ki.
A vékonyítás - írtam is - szvsz felesleges, tokban tartva észre se venni.@szabogabor10: köszi!
Airről nem érezni akkora ugrásnak, a 4-es dög nehéz volt. Nem hiszem, hogy megbánnám, egy év múlva csere. Biztos lesz benne vaku, persze ismét új tokot kell venni, mert 3 mm-rel odébb teszik majd a kamerát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Warships
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- További aktív témák...
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kiváncsi voltam a 2 GB RAM-ra, (a laptomom teljesen használható annyival, ~ 8 éves, Win7) - érezni, hogy több van benne, valamivel gyorsabb az Airnél, Safari kevesebbet töltI újra az oldalakat.