Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shai-hulud
üzenetére
Pont akciós volt, képek alapján jónak tűnt, cakkpakk 3000 Ft-ba került az akkori árfolyamon.
Kézbe fogva jó minőségű, szépen kidolgozott, a doboza is teljesen "gyári".A mágnesekről:
Ma reggel vettem át a postán a csomagot, a sima Air meg otthon van, így akció közben nem tudtam kipróbálni. Ha összehajtom álló helyzetre, akkor a feltekert fedlapot erősen összetartja a mágnes. Este tesztelem majd.@Mulderpapa
Nekem az Airhez egy Sketch tokom van, az 180 vagy 200 gramm, ez lényegesen könnyebbnek érződik. Az Air2 amit rendeltem az sajna még nem érkezett meg.Ősszel a szüleimnek rendeltem hasonló tokot szintén az Aliról, akkor pont kifogtam egy esztétikai hibás darabot, de ez a mostani igen rendben van. Az az érzésem, hogy ezek egy soron készülnek az eredetikkel, a dobozuk is aprólékosan kidolgozott.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs