Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
üzenetére
Egyáltalán nem hordozhatóbb, mint egy ultrabook szerintem, mivel súlyban és méretben is közelebb áll a notebookokhoz, mint a tabletekhez a Surface.
Cserébe a Pro drágább, mint egy notebook és nem tud annyit, mivel ha munkára kell, akkor az esetek 90%-ban kell az egér és bill is. Ráadásul üzemidőben sincs sehol, hangos is és még sorolhatnám.
"Nem akarok senkit sem megbántani de az emberek többségének (főleg fiatalok) nincs elképzelése arról hogy egyes munkakörökben hogyan lehet kihasználni egy tabletet.
"
No offense, de én ilyeneket nem írnék le a helyedben, hogyha egy képet nem sikerült az iPadre rárakni...
Tőlem mindenki azt vesz, amit akar, de a Surface-nél szerintem kevés rosszabb koncepció van/volt a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Torrent meghívó kunyeráló
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mini-ITX
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen routert?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest