Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
üzenetére
Egyáltalán nem hordozhatóbb, mint egy ultrabook szerintem, mivel súlyban és méretben is közelebb áll a notebookokhoz, mint a tabletekhez a Surface.
Cserébe a Pro drágább, mint egy notebook és nem tud annyit, mivel ha munkára kell, akkor az esetek 90%-ban kell az egér és bill is. Ráadásul üzemidőben sincs sehol, hangos is és még sorolhatnám.
"Nem akarok senkit sem megbántani de az emberek többségének (főleg fiatalok) nincs elképzelése arról hogy egyes munkakörökben hogyan lehet kihasználni egy tabletet.
"
No offense, de én ilyeneket nem írnék le a helyedben, hogyha egy képet nem sikerült az iPadre rárakni...
Tőlem mindenki azt vesz, amit akar, de a Surface-nél szerintem kevés rosszabb koncepció van/volt a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Router gondok
- Alkoholista nevelde
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest