Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- Objektívek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Billentyűzet gondom van
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én is most nyargaltam vissza, Air 2 volt az utolsó masinám. Lányom nógatott, hogy jövőre érettségire nagyon hasznos lesz. Így kapott 2 hete egy ipad 10-et, utángyártott cerkával. Megvettem neki a godnote alkalmazást (anno még pöcsöltem un. Pontgyűjtő alkalmazással, reklám, játekok pár perces kipróbálása után járt pont, azt meg 10-20-50 dolláros app store kártyára így maradt egy ősrégi accontumon 100+ dollár
), hát ezzel az appal nagyon elégedett a lányom, meg én is. Profi kis cucc, de kicsit hiányzik a kicsit prémiumabb hatást kelltő üveg kijelző... Egyébként milyen tanulást segítő appokat tudtok még ajánlani, ami bevált?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), hát ezzel az appal nagyon elégedett a lányom, meg én is. Profi kis cucc, de kicsit hiányzik a kicsit prémiumabb hatást kelltő üveg kijelző... Egyébként milyen tanulást segítő appokat tudtok még ajánlani, ami bevált?