Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- RAID
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én is most nyargaltam vissza, Air 2 volt az utolsó masinám. Lányom nógatott, hogy jövőre érettségire nagyon hasznos lesz. Így kapott 2 hete egy ipad 10-et, utángyártott cerkával. Megvettem neki a godnote alkalmazást (anno még pöcsöltem un. Pontgyűjtő alkalmazással, reklám, játekok pár perces kipróbálása után járt pont, azt meg 10-20-50 dolláros app store kártyára így maradt egy ősrégi accontumon 100+ dollár
), hát ezzel az appal nagyon elégedett a lányom, meg én is. Profi kis cucc, de kicsit hiányzik a kicsit prémiumabb hatást kelltő üveg kijelző... Egyébként milyen tanulást segítő appokat tudtok még ajánlani, ami bevált?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), hát ezzel az appal nagyon elégedett a lányom, meg én is. Profi kis cucc, de kicsit hiányzik a kicsit prémiumabb hatást kelltő üveg kijelző... Egyébként milyen tanulást segítő appokat tudtok még ajánlani, ami bevált?