- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Notebook hibák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Megosztom itt az első benyomásom az iPad-rők utólagos engedelmetekkel.
10. generációsat vettem, próbára hogy egyáltalán bejön-e még ez az iPad-es történet, mint anno. A válasz igen, nem is kicsit. Olyannyira, hogy elkezdtem rajta videót vágni.
Egyénként is érdekelt a téma és mostanság kezdtem el tanulni, de kíváncsiságból megnéztem hogy a jelenlegi szintemmel mennyire alkalmas ez a gép videóvágásra. Kiderült, hogy nagyon is, a LumaFusion egy iPad-re kihegyezett kis program, mellyel elég sok mindent meg lehet csinálni és miután az alapokat kiismertem nagyon is szeretem használni. Nem röcög, nem lassul be, elindítom és megy. Az is nagyon tetszik, hogy ha lezárolom a gépet és félrecsapom valahova másnapig szinte semmit nem merül. Ez nagyon tetszett anno a Mininél is jó 10 éve, de örülök, hogy ez az optimalizáltság továbbra is tetten érhető. Alapvetően nem videóvágásra vettem, hanem tartalomfogyasztásra, de örülök hogy a hobbimat is űzhetem rajta. Legalábbis ahol most tartok, azt a szintet simán hozza ez a kis masina. Szóval jó minden!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Új 2 ciklus Gari 2028.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
10. generációsat vettem, próbára hogy egyáltalán bejön-e még ez az iPad-es történet, mint anno. A válasz igen, nem is kicsit. Olyannyira, hogy elkezdtem rajta videót vágni.