Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Valami baja van a tápomnak
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
A bill kiosztással nincs gond, egyáltalán nem nézem a billt gépelés közben. Most még mindig ott tartok hogy pontos képet kapjak hogy milyen a US UK kiosztás az ESR-nél. Hol melyik sorban mennyi billentyű van.
De a gyártó oldalán nem találtam ilyen képet. Nézek review-t meg unboxingot.btudos
Én is ezt a Magic keyboardot néztem ki az Apple-nek, ez tökéletes lenne méret terén meg úgy minden téren. Ha mást nem találok akkor maradok ennél a megoldásnál hogy külön tok, külön bill.kkdesign
A touchpad körül ez valamilyen szövet akarna lenni? Nem túl nehéz tisztán tartani? Igen ennél a verziónál minden sorba annyi bill van amennyi kell hogy legyen hogy a Magyar kiosztás tökéletes legyen. Az a baj hogy a sok sok év alatt megszoktam hogy mi hol van, így elég gyorsan is tudok gépelni, és nem szeretném azt hogy most iPad-en az ékezetek máshol legyenek mint szgépen. Ezért ilyen nyögvenyelős nekem hogy kiválasszam mi lenne a legjobb.
Köszönöm a képet!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest