Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- OLED TV topic
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
soundsonic
üzenetére
Köszi szépen segítséget!

Igen, azt tudtam hogy nem nyomásérzékeny, de azt nem gondoltam hogy vannak hasonlóak, amik működnének egyáltalán.
Az előző generációs eredeti tollhoz amúgy volt létező olyan alternatíva ami nyomásérzékeny volt? Mert akkor abból kiindulva talan valami hasonlót az újabb iPadekhez is csinálni, gondolom?
En a 2020 ipad Prohoz megvettem a gyári tollat (azt hiszem ez a 2. generációsnak nevezett Apple pencil), de talán ha 20x használtam összesen. Inkább csak jól jött néha, de akkor nagyon.
Ezért gondoltam, hogy nem adnék ki 50 ezer körüli összeget erre, mert számomra kihasználatlan lenne es “emészthetőbb az agyamnak” valami utánzat, amivel jegyzetelni meg rajzolni lehetne néha egyszerűbb (nem művészi) módon.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMEREKNEK Kötelező alaplap!!! Akár részletre is! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest