Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
soundsonic
üzenetére
Köszi szépen segítséget!

Igen, azt tudtam hogy nem nyomásérzékeny, de azt nem gondoltam hogy vannak hasonlóak, amik működnének egyáltalán.
Az előző generációs eredeti tollhoz amúgy volt létező olyan alternatíva ami nyomásérzékeny volt? Mert akkor abból kiindulva talan valami hasonlót az újabb iPadekhez is csinálni, gondolom?
En a 2020 ipad Prohoz megvettem a gyári tollat (azt hiszem ez a 2. generációsnak nevezett Apple pencil), de talán ha 20x használtam összesen. Inkább csak jól jött néha, de akkor nagyon.
Ezért gondoltam, hogy nem adnék ki 50 ezer körüli összeget erre, mert számomra kihasználatlan lenne es “emészthetőbb az agyamnak” valami utánzat, amivel jegyzetelni meg rajzolni lehetne néha egyszerűbb (nem művészi) módon.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest