Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
soundsonic
üzenetére
Köszi szépen segítséget!

Igen, azt tudtam hogy nem nyomásérzékeny, de azt nem gondoltam hogy vannak hasonlóak, amik működnének egyáltalán.
Az előző generációs eredeti tollhoz amúgy volt létező olyan alternatíva ami nyomásérzékeny volt? Mert akkor abból kiindulva talan valami hasonlót az újabb iPadekhez is csinálni, gondolom?
En a 2020 ipad Prohoz megvettem a gyári tollat (azt hiszem ez a 2. generációsnak nevezett Apple pencil), de talán ha 20x használtam összesen. Inkább csak jól jött néha, de akkor nagyon.
Ezért gondoltam, hogy nem adnék ki 50 ezer körüli összeget erre, mert számomra kihasználatlan lenne es “emészthetőbb az agyamnak” valami utánzat, amivel jegyzetelni meg rajzolni lehetne néha egyszerűbb (nem művészi) módon.

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest