Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- Lenovo Idea Tab Plus 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Helix - i5-3427U I 4GB I 256SSD I 11,6" FHD Touch I Cam I W10 I Gar!
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Windows-on vagyok, elkezdtem a gyári Apple Devices-ból a frissítést, az hibára futott, de recovery módban maradt az iPad. Mondtam neki, hogy OK, akkor csak csinálok full resetet (csináltam minden előtt backupot). Abba is belehalt, ugyan azzal a hibaüzenettel és ugyan úgy recovery mode-ban maradt... Aztán némi internet böngészés után kiderült, hogy valószínűleg nem támogatja még ez a progi az iOS 18-at (pedig up to date volt), szóval átnyergeltem 3uToolsra, megpróbáltam hátha meg tudom menteni az adataimat, de az már nem ment, ellenben az felfrissítette az OS-t 18-ra simán.