- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
Parson
üzenetére
Pontosan.
Én anno iPhone 5-ön 7.0.1-en voltam rengeteg ideig, amikor már 8.3.4 volt azt hiszem. Akkor kellett frissítenem, hogy kicseréljék garisan az akkumulátort. Brutálisan belassult utána a telefon természetesen.
Aztán jött az iPad Air 3, az is az utóbbi időkben már elkezdett nekem akadozgatni. Most az új Air-rel ugyanazt csinálom és teljesen fluid minden.
De ott az ellenpélda is, AW S5 érezhetően gyorsabb lett frissítés után és mintha az akku is jobban bírná.
Jelenleg i11 pro van, most volt 4 éves nekem, valójában ugye 5. Már gondolkodom rajta, hogy mikor kéne lecserélni, tavaly novemberben cseréltettem rajta egy akkut, szóval még jövő nyárig talán kibírom.
Szóval szvsz még max. 1 főverziót és annak alverzióit érdemes frissíteni, de utána pedig mivel főleg a legújabb hardverre optimalizálnak már nem lesz annyira smooth az újabb szoftverekkel az élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Zsandár fórumtársnak vasárnapig jegelve. Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest