Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thibol
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Pár hónapja vásároltam egy iPad air 5-öt.
Olyan problémám lenne vele, hogy nekem úgy érződik, mint ha az animációk fps hiányosak lennének amit nagyon zavaró.
Ott van az iphone 14-em ami tök fluid meg minden oké vele és itt az iPad, ami olyan görgetéskor meg az átmenetek során, mint ha a 60Hz-es kijelző 40 Hz-en menne vagy hasonló. Jobb hasonlatot nem tudok találni.
Már többször újratelepítettem mindent (új ipadként beállítva), de nem történt változás. Szerviz szerint az ipad megfelel a "normáknak".
Appokból nem használok semmi extrát: edge, onenote jegyzeteléshez, facebook, onedrive, google drive, google fotók, netflix, hbo max, reddit, gmail, outlook és kb ennyi. A többi gyári app.Reménykedtem, hogy esetleg a iPadOS 17.4 hoz valami változást, de sajnos nem.
Tudtok nekem valami irányt mutatni? Én kifogytam az ötletekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest