Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem akarja elereszteni az NVIDIA N1-et a pletykagyár
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acula M.D.
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
A fenti diszkusszióhoz fűzném hozzá a tapasztalataimat. 12,9es iPad pro-m (az M1 előtti utolsó változat, de már előtte is volt egy korábbi modell) van Magic keyboarddal. Még egyszer nem hiszem hogy vennék ilyen gépet, főleg nem ezzel a keyboarddal. Szinte minden nap hurcolom magammal. Főleg böngészésre használom a munkában (munkával kapcsolatos dolgokra, mielőtt valaki felhúzná a szemöldökét), néha otthon youtube. Főleg az utóbbi időben húz fel egyre jobban, mert másra számomra túl körülményes a használata. Én még a lightroomot sem bírom ki rajta, pedig mások esküdnek rá hogy mennyire jó használni. Pár napja a Photoshopot próbáltam ki, kb 200-ra ment fel a vérnyomásom. Ehhez jön hozzá, hogy nagyobb! tömege van mint egy Macbook Airnek, amivel egyszerűen egy napon sem lehet említeni “produktivitás” szempontjából. Számomra bármiféle “komolyabb” feladat egy kínszenvedés, sokkal jobban jártam volna az Airrel,( vagy egy kisebb iPaddel, az legalább nem húzná úgy a vállamat).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest