Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen egeret válasszak?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
zoli62
üzenetére
'Ez úgy értem, hogy az iPadnek van telefonszáma, hogy az iPaden az iMessage beállításánál ez a szám, jó, akkor a SIM kártyához tartozó szám sohasem jelent meg. Sohasem tudtam még Androidra, vagy más telefonra SMS-t küldeni kizárólag az iPadről.'
Ezt magyarázom én itt egy ideje, hogy ez nem is fog müködni, ennek nyugodtan pápát lehet mondani, amíg apple ezen nem változtat. Nem tudom hányféleképpen tudom még leírni amúgy, hogy ezt el lehet felejteni... az iPad NEM iPhone. Az iPad csak az egyazon apple ID alatt használt iPhone-odba tett SIM kárytán keresztül képes SMS / MMS kommunikációra (ha az üzenettovábbitások, iCloud szinkronizáció az Üzeneteknél be van kapcsolva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad Smart folio több modellhez hibátlanok!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest