Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
zoli62
üzenetére
'Ez úgy értem, hogy az iPadnek van telefonszáma, hogy az iPaden az iMessage beállításánál ez a szám, jó, akkor a SIM kártyához tartozó szám sohasem jelent meg. Sohasem tudtam még Androidra, vagy más telefonra SMS-t küldeni kizárólag az iPadről.'
Ezt magyarázom én itt egy ideje, hogy ez nem is fog müködni, ennek nyugodtan pápát lehet mondani, amíg apple ezen nem változtat. Nem tudom hányféleképpen tudom még leírni amúgy, hogy ezt el lehet felejteni... az iPad NEM iPhone. Az iPad csak az egyazon apple ID alatt használt iPhone-odba tett SIM kárytán keresztül képes SMS / MMS kommunikációra (ha az üzenettovábbitások, iCloud szinkronizáció az Üzeneteknél be van kapcsolva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest