Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
zoli62
üzenetére
'Ez úgy értem, hogy az iPadnek van telefonszáma, hogy az iPaden az iMessage beállításánál ez a szám, jó, akkor a SIM kártyához tartozó szám sohasem jelent meg. Sohasem tudtam még Androidra, vagy más telefonra SMS-t küldeni kizárólag az iPadről.'
Ezt magyarázom én itt egy ideje, hogy ez nem is fog müködni, ennek nyugodtan pápát lehet mondani, amíg apple ezen nem változtat. Nem tudom hányféleképpen tudom még leírni amúgy, hogy ezt el lehet felejteni... az iPad NEM iPhone. Az iPad csak az egyazon apple ID alatt használt iPhone-odba tett SIM kárytán keresztül képes SMS / MMS kommunikációra (ha az üzenettovábbitások, iCloud szinkronizáció az Üzeneteknél be van kapcsolva).
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest