Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
igen, ezzel egyet tudok érteni... Két pont van:
a) önfegyelem kérdése, ne kalandozzon el az ember mindenféle programokra, és erre talán jó az iPad mert nincs az ember szeme előtt minden egyéb program (tipikusan az Instant Messaging), csak az ami kell
b) izommemóriában legyenek azok a műveletek amik a használathoz kellenek különben esély nincs... nekem egy évig volt pencilem 2020-21 környékén aztán elhagytam
, most vettem egy klónt, hát tanulni kell valamennyire a dolgokat, gesture-üket, stb.. nem minden magától értetődő. (pont ezért is kell gondolom letenni a voksot egy jegyzetelő program mellé)
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, most vettem egy klónt, hát tanulni kell valamennyire a dolgokat, gesture-üket, stb.. nem minden magától értetődő. (pont ezért is kell gondolom letenni a voksot egy jegyzetelő program mellé)