Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Parson
üzenetére
Titkon én is azt remélem hogy ha beválik jobban a mini6 a mini5 helyett akkor nem veszek majd pro-max-et csak Pro-t és akkor kezelhetőbb telefonom lesz, és egy 100-assal az is olcsóbb
. Pár éve megvolt hogy 7 számjegyeket költöttem el összességében.. Ma is megvan ez de 2 évesnél újabb eszközt igyekszem nem venni azzal sokat lehet fogni ha az ember kinézi a jól sikerült - mérföldkő jellegűbb generációt és arra szavaz, legyen az telefon vagy macbook.Igazad van, végigéltem sulis gyerekként, mázlim van hogy a családban csak miattam volt egyáltalán PC így nem kellett érte veszekedni senkivel
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Huawei Nova 10 128GB Starry Silver Újszerű állapot 2028. 03. 20. garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Pár éve megvolt hogy 7 számjegyeket költöttem el összességében.. Ma is megvan ez de 2 évesnél újabb eszközt igyekszem nem venni azzal sokat lehet fogni ha az ember kinézi a jól sikerült - mérföldkő jellegűbb generációt és arra szavaz, legyen az telefon vagy macbook.
.