Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgery

    őstag

    Nem akarok én itt senki lelkébe rondítani, örülök ha valaki boldogan használja és nem kell neki más. De attól még valamit úgy eladni, hogy pro és ez simán kivált egy surface book-ot igazából hazugság. Egy Ipad plusz név a hozzá való és Pro-ra kizárólag a macbook pro - csak hát az meg nem szétszedhető mint egy surfacebook ugyebár és nem lesz tablet :D
    Én legalábbis a helyett használom, de amint valami munka kell akkor le kell üljek az asztali pc-hez - és sajnos itt már a gmail levelezés miatt is hiszen használhatatlan az ipad-en.
    Azt meg csak ne legyen már opció a legdrágább ma megvásárolható tabletnél, hogy ember, hagyd a 10 éve használt drive-odat meg a teljes ökoszisztémádat mert minket az nem érdekel.

    Átfutva az egy két segítő választ tőletek, amiért köszönet :R

    - Wifi: walóban, ha belelépek az almenübe és épp jól találom el akkor hosszan nyomásra feldobja a listát. Mondjuk nem értem miért kell almenübe lépni - meg miért kell egyáltalán foglalkoznom vele és miért nem manageli önmaga jól :D
    De komolyan, legalább valami beállítási stratégia lehetne, hogy én mondhassam meg, hogy igenis dobjal le azt a wifit, ami nem ad neki semmit ha van jobb.

    - Billentyű: Átfutottam az eldugott menüben, sok mindent hozzá lehet adni, de nagyon sok mindent nem. Pl. nyissa meg a X mappámat. Most megnéztem, kedvencem a gyári újraindítás billentyű kombináció: 5 billentyű amiből 3-at nem is ismerek :D
    Amúgy eldugva az alján látom, hogy ha készítesz parancsot ahoz lehet rendelni bill. kombót. Persze mappa megnyitás parancs - vagy bármilyen drive file-megnyitás stb.. nem összehozható. Kemény feladat lenne.
    Az megvan amúgy, ha pl a főoldali keresést használom akkor se az alapból beállított magyar billentyűt használja hanem a uk-t? és itt még állítani sem lehet rajta, el kell fogadni hogy ő jobban tudja mi kell neked, csak rosszul tudja..

    - Faceid nálam fektetett módon ha felveszem ~fele fele arányba nyit, állítva ~ mindig.
    Megintcsak a régi fos android telefonom, ami ha az asztal szélén van és ránézek oldalra fordított fejjel annyor is felismer. Bizos nem olyan biztonságos, de akkor adjon már az apple egy olyan gombot, amivel beállíthatom, hogy kevésbé biztonságos de hatékonyabb rendszer...

    - Értesítéseket sikerült beállítanom, köszi. (az viszont nem opció, hogy helyhez kössem).

    - Gmail csatolmány: igen, ott az ikon és utána Választhatsz pár dologból, de magát a fő fileböngészőt nem nyitja meg sehogy se, ahogy a drive mappát se. CSak a fotókat éred el teljes egészében, semmi mást.

    - Kijelző: nekem ultraszéles monitorom van, bárhogy bármit kapcsoltam sehogy sem tudta kezelni azt, csak részben. Windows alatt simán 4 dokumentum nyitva egymás mellett kényelmes használatra - itt ez nem opció.
    Tudom, hogy eléggé egyedi igény, de a PRO felhasználók többnyire 2 monitort használnak vagy széleset pont azért, hogy sokmindent átlássanak, itt ez elvérzik.
    A DEX pl simán lekezelte ezt anno.
    Igazából nem is ezt kellett kiváltania, de a surfacebook2-ben is sokkal sokkal de sokkal használhatóbb volt a multitask. Simán megírtok egy ajánlatot word-ben aztán mappából behúzom a gmailbe és küldöm. Ez egy olyan alap művelet amivel az ipad elvérzik.

    Továbbra is azt mondom, ez egy nagyon jó cucc, de ennyiért nagyon nem fér bele ennyi sok hiányosság, mikor azt sokkal olcsóbban más tudja.
    Azt hittem az apple tart már ott, hogy ne a user legyen aki alkalmazkodik ahoz amit ők gondolnak (mint anno hogy rosszul fogod a telefonod azért nincs térerő.. :D )

    FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Új hozzászólás Aktív témák