Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Reggel megcsinaltam a 16.4.1.-re frissitest, amirol nem is tudtam, hogy letezik, mert a beallitasok menuben egyaltalan nem jelent meg. Sem tegnap a rendszer ujrahuzasakor, sem kesobb, hogy van frissebb a 16.3.1.-nel, szoval kosz, hogy felhitad a figyelmem ra consono.
Szoval… 10 ora korul, a frissites elotti 12.2 gigabol lett 2.3 az update utan. Ami most este, hogy elovettem olyan 18 ora 20 korul, 5.7 lett. Es most, annelkul, hogy barmit is csinaltam volna, 18 ora 33-ra lecsokkent 3.88 gigara.
Ugy latszik sajnos nem lett annyira sikeres ez a frissites dolog, mint amennyire remeltem. Parson, az otleted vesz eseten megprobalom majd, de azt nem fogom tudni az elkovetkezo par hetben, mert be vagyok tablazva iszonyatosan. Sracok (mo;leculez, consono, Parson), mindenkinek kosz az eddigi tippeket. Ha van meg valami, amit ki lehet probalni, legyszi irjatok le, hatha az meg segit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- EAFC 26
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest