Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
Reggel megcsinaltam a 16.4.1.-re frissitest, amirol nem is tudtam, hogy letezik, mert a beallitasok menuben egyaltalan nem jelent meg. Sem tegnap a rendszer ujrahuzasakor, sem kesobb, hogy van frissebb a 16.3.1.-nel, szoval kosz, hogy felhitad a figyelmem ra consono.
Szoval… 10 ora korul, a frissites elotti 12.2 gigabol lett 2.3 az update utan. Ami most este, hogy elovettem olyan 18 ora 20 korul, 5.7 lett. Es most, annelkul, hogy barmit is csinaltam volna, 18 ora 33-ra lecsokkent 3.88 gigara.
Ugy latszik sajnos nem lett annyira sikeres ez a frissites dolog, mint amennyire remeltem. Parson, az otleted vesz eseten megprobalom majd, de azt nem fogom tudni az elkovetkezo par hetben, mert be vagyok tablazva iszonyatosan. Sracok (mo;leculez, consono, Parson), mindenkinek kosz az eddigi tippeket. Ha van meg valami, amit ki lehet probalni, legyszi irjatok le, hatha az meg segit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest