Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laci4
    senior tag

Ha akkucsere(előzmény), akkor, 14eFt-ból megvolt az akkucsere az Air2-n. Megrendeltem az akkut(Csehországból) meg a hozzá szükséges szettet, (szerszámok+ragasztócsíkkészlet). Illetve 3 ,5 óra volt a csere a videós tutorial segédletével. Az eredmény egy teljesen jól működő tartalomfogyasztásra ismét alkalmas eszköz.
    A kijelzőt eltörni így a megszerzett kevés tapasztalat alapján sem kis művészet, igencsak kell feszegetni, hogy ez megtörténjen (pl.: nem melegítették fel eléggé a ragasztót). Így mindenképpen én is a teljes kártalanítást szorgalmaznám(ha ez nincs külön kiemelve a munkalapon, ászf-ben stb. Ha igen, akkor is lehet alkudozni, stb).

BlackJack21

Ha nem indiszkrét, dobsz linkeket, hogy melyik akkut, illetve milyen eszközöket vettél meg végül?
    A napokban akarom én is megrendelni a cuccokat, és kicserélni, már nagyon unom, hogy szinte random kikapcsol.. (pláne, ha nem minimum fényerőn tudom használni :D )
    Akku idő az adott akksival sacc mit produkál?
    Írod, hogy tartalom fogyasztásra újra alkalmas, tehát pár órát simán ki lehet hozni belőle?

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák