Hirdetés
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Milyen TV-t vegyek?
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
Én is pontosan ezzel foglalkozok jelenleg. Az Air2-t a feleségem használja napi szinten sorozatnézésre, meg a gyerekek egy-egy színezős-kifestős játékhoz. Ilyen hardcore felhasználás miatt -alapos megfontolások után eldöntöttem- nem cserélek újabb verzióra. Az akksi olyan 30-40 percet bír töltő nélkül. Így közel a vég. Napok/ órák kérdése, hogy mikor púposodik fel az akku. A gyári akku 3 évet bírt(2016-2019), utána hasonló ok (nem cserélnek akkut) miatt cseréltettem egy szervízpartnerrel, egy biztos nem gyári akkura. Ez eddig bírta. Dátum szerint ez kb. ugyanannyira jön ki, viszont az új akkumulárorral kevesebb ideig bírta egy-egy töltés között, mint a gyárival. 3utools-szal ránézve látszik a csere, nem stimmelnek a sorozatszámok és a töltési ciklusok kijelzése sem valós, illetve 100%-os aszerint az állapota.
Ha még 2-3 év van az iPad-ben, akkor szerintem megéri a 10-15eFt-os befektetés.
A cserét én is magamnak gondoltam, szintén a youtube videókból és itt okulva nem nagy kihívás megcsinálni.
Az akkut meg majd február elején rendelem( Kínában most amúgy is áll minden az ünnep miatt), addig még ráérek nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest