Hirdetés
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
Én is pontosan ezzel foglalkozok jelenleg. Az Air2-t a feleségem használja napi szinten sorozatnézésre, meg a gyerekek egy-egy színezős-kifestős játékhoz. Ilyen hardcore felhasználás miatt -alapos megfontolások után eldöntöttem- nem cserélek újabb verzióra. Az akksi olyan 30-40 percet bír töltő nélkül. Így közel a vég. Napok/ órák kérdése, hogy mikor púposodik fel az akku. A gyári akku 3 évet bírt(2016-2019), utána hasonló ok (nem cserélnek akkut) miatt cseréltettem egy szervízpartnerrel, egy biztos nem gyári akkura. Ez eddig bírta. Dátum szerint ez kb. ugyanannyira jön ki, viszont az új akkumulárorral kevesebb ideig bírta egy-egy töltés között, mint a gyárival. 3utools-szal ránézve látszik a csere, nem stimmelnek a sorozatszámok és a töltési ciklusok kijelzése sem valós, illetve 100%-os aszerint az állapota.
Ha még 2-3 év van az iPad-ben, akkor szerintem megéri a 10-15eFt-os befektetés.
A cserét én is magamnak gondoltam, szintén a youtube videókból és itt okulva nem nagy kihívás megcsinálni.
Az akkut meg majd február elején rendelem( Kínában most amúgy is áll minden az ünnep miatt), addig még ráérek nézelődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest