- OLED TV topic
- PLC programozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyr1971
csendes tag
válasz
ittakary
üzenetére
Az unokatesó azért nem lép be mert ő se tudja.. Nem kell gyanus legyen mert ez egy tablet amit annak idelyén ő vásárolt. Csakhogy a gyerek már ,,kinőtt,, belőle. Igy a minap nekem adta hogy a gyerek játszon vele , tehát tuti nem lopott.Én csak kérdeztem hogy van-e megoldás mert a neten ezer hülyeség van fölrakva , na nekem az a gyanus. Mivel ez egy oylan forum gondoltam tanácsot kérek, látom van aki pozitivan áll mellé , más meg gyanakszik. Addig eljutok vele hogy kéri az apple ID-t. Ennél többet nem tudok, soha nem volt dolgom ilyennel. Ennyi info van róla csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest