- Milyen egeret válasszak?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyr1971
csendes tag
Köszi ezt megértem. Ugy tünik hogy erre nincs megoldás, de gondoltam megkérdezem itt is. És nem azért hogy loptam vagy hasonló. Ha még lenne esetleg valami irat hozzá akkor egyszerüen elintézném ha megérné persze. Mert nekem soha nemvolt ilyennel dolgom, és halvány gözöm mit lehet vele kezdeni. Akkor igy csakugyan kuka.
-
gabyr1971
csendes tag
válasz
ittakary
üzenetére
Az unokatesó azért nem lép be mert ő se tudja.. Nem kell gyanus legyen mert ez egy tablet amit annak idelyén ő vásárolt. Csakhogy a gyerek már ,,kinőtt,, belőle. Igy a minap nekem adta hogy a gyerek játszon vele , tehát tuti nem lopott.Én csak kérdeztem hogy van-e megoldás mert a neten ezer hülyeség van fölrakva , na nekem az a gyanus. Mivel ez egy oylan forum gondoltam tanácsot kérek, látom van aki pozitivan áll mellé , más meg gyanakszik. Addig eljutok vele hogy kéri az apple ID-t. Ennél többet nem tudok, soha nem volt dolgom ilyennel. Ennyi info van róla csak.
-
gabyr1971
csendes tag
Üdv mindenkinek. Van egy kis gondom, de lehet hogy reménytelen. Azért mégis megkérdezem, ha valaki tud segiteni. Az unokatesóm adott egy régi iPad tabletot a gyereknek de nem tudjuk az apple Id jelszót. Telefonszámra lehetne ahoyg láttam ujat de már az a tel szám se jó. Valahoyg föl lehetne oldani? Egy Bypass programot találtam ami megkerüli de nem marad meg, mindig ujra kéri az eredeti Id-t. Mielőtt kukába kerülne gondoltam megkérdezem, hátha valaki tud adni valamilyen ötletet. Ez a márka: ipad2 9.3.5 13G36
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ugyan már, ezer éves darab, ez csak már a 2 éves gyereknek youtube kids nézésre lenne jó. Nem tudom ezen mit védnek ennyire, mert egy igazán fatengelyes szerkezet .