Hirdetés
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ilyen egy komoly célszerszám
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyr1971
csendes tag
Köszi ezt megértem. Ugy tünik hogy erre nincs megoldás, de gondoltam megkérdezem itt is. És nem azért hogy loptam vagy hasonló. Ha még lenne esetleg valami irat hozzá akkor egyszerüen elintézném ha megérné persze. Mert nekem soha nemvolt ilyennel dolgom, és halvány gözöm mit lehet vele kezdeni. Akkor igy csakugyan kuka.
-
gabyr1971
csendes tag
válasz
ittakary
üzenetére
Az unokatesó azért nem lép be mert ő se tudja.. Nem kell gyanus legyen mert ez egy tablet amit annak idelyén ő vásárolt. Csakhogy a gyerek már ,,kinőtt,, belőle. Igy a minap nekem adta hogy a gyerek játszon vele , tehát tuti nem lopott.Én csak kérdeztem hogy van-e megoldás mert a neten ezer hülyeség van fölrakva , na nekem az a gyanus. Mivel ez egy oylan forum gondoltam tanácsot kérek, látom van aki pozitivan áll mellé , más meg gyanakszik. Addig eljutok vele hogy kéri az apple ID-t. Ennél többet nem tudok, soha nem volt dolgom ilyennel. Ennyi info van róla csak.
-
gabyr1971
csendes tag
Üdv mindenkinek. Van egy kis gondom, de lehet hogy reménytelen. Azért mégis megkérdezem, ha valaki tud segiteni. Az unokatesóm adott egy régi iPad tabletot a gyereknek de nem tudjuk az apple Id jelszót. Telefonszámra lehetne ahoyg láttam ujat de már az a tel szám se jó. Valahoyg föl lehetne oldani? Egy Bypass programot találtam ami megkerüli de nem marad meg, mindig ujra kéri az eredeti Id-t. Mielőtt kukába kerülne gondoltam megkérdezem, hátha valaki tud adni valamilyen ötletet. Ez a márka: ipad2 9.3.5 13G36
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ugyan már, ezer éves darab, ez csak már a 2 éves gyereknek youtube kids nézésre lenne jó. Nem tudom ezen mit védnek ennyire, mert egy igazán fatengelyes szerkezet .