Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Mátésum
üzenetére
Ezt csak meg tudom erősíteni, én épp most vagyok abban a fázisban, hogy eladom a Macbookomat és porondmesterrel fogom használni az Air5-öt + dokkolóval külső kijelző és külső merevlemez + egér és bill.
Kijelzőben a 13 Pro után sem zavaró az Air5, sőt én egyáltalán nem is veszek észre semmit. Továbbá nekem méretben is ez az a méret, ami kényelmesen használható kézben, és ha kell akkor perifériákkal pillanatok alatt asztali környezethez hasonlót csinálok belőle.
De hangsúlyozom, hogy ez csak az én felhasználási szokásaimra elég, nyilván vannak olyan helyzetek, ahol csak az igazi desktop megoldások működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Apple iPad 6th Gen 32gb Wi-fi, 6 hónap Garancia, Space Grey Színben
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- Újszerű iPad Air M2 128GB Wifi+ Cellular 98% akksi/ beszámítás van
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest