Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- E-book olvasók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
Én úgy vagyok vele, töltöm ahogy kényelmes, és ha jó pár év múlva érezhetően romlik az akku teljesítménye, akkor kicseréltetem. Nem tudom miért kell ezt a dolgot túllihegni a telefonoknál is
. Iphone 12PMax-om megvan már lassan két éve, össze-vissza töltöm. Van, hogy 29W-os gyorstöltővel. Jelenleg 89%-on van az akku élettartama, de ebből abszolút semmi érezhető különbséget nem veszek észre.
Egy másik gondolat:
Lenovoéknál meg tudták oldani azt, hogy ha töltőre van dugva a notebook stb... be lehet kapcsolni egy tároló üzemmód funkciót ami még kikapcsolt állapotban sem engedi 60% fölé tölteni az akkut, ezzel kímélve azt. Cupertinoban is meg lehetne oldani ezt a dolgot
(persze tudom, kell a bevétel az alkatrészek eladásából is..).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Villanyszerelés
- Motoros topic
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Horgász topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Iphone 12PMax-om megvan már lassan két éve, össze-vissza töltöm. Van, hogy 29W-os gyorstöltővel. Jelenleg 89%-on van az akku élettartama, de ebből abszolút semmi érezhető különbséget nem veszek észre.
(persze tudom, kell a bevétel az alkatrészek eladásából is..).