-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
Én úgy vagyok vele, töltöm ahogy kényelmes, és ha jó pár év múlva érezhetően romlik az akku teljesítménye, akkor kicseréltetem. Nem tudom miért kell ezt a dolgot túllihegni a telefonoknál is
. Iphone 12PMax-om megvan már lassan két éve, össze-vissza töltöm. Van, hogy 29W-os gyorstöltővel. Jelenleg 89%-on van az akku élettartama, de ebből abszolút semmi érezhető különbséget nem veszek észre.
Egy másik gondolat:
Lenovoéknál meg tudták oldani azt, hogy ha töltőre van dugva a notebook stb... be lehet kapcsolni egy tároló üzemmód funkciót ami még kikapcsolt állapotban sem engedi 60% fölé tölteni az akkut, ezzel kímélve azt. Cupertinoban is meg lehetne oldani ezt a dolgot
(persze tudom, kell a bevétel az alkatrészek eladásából is..).
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Xiaomi Watch S4 2028.02.06-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- iPhone 15 Plus 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Iphone 12PMax-om megvan már lassan két éve, össze-vissza töltöm. Van, hogy 29W-os gyorstöltővel. Jelenleg 89%-on van az akku élettartama, de ebből abszolút semmi érezhető különbséget nem veszek észre.
(persze tudom, kell a bevétel az alkatrészek eladásából is..).