Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
NomAd_82
üzenetére
A fotókat ha törlöd, akkor törlődik mindenhonnan. (Van "kuka" ahonnan 30 napig vissza lehet állítani)
Amikor ki akartad kapcsolni az iPadon az icloud syncet, akkor megkérdezte, hogy annak a pillanatnyi tartalmát szeretnéd-e letölteni, feltételezve hogy más eszközről került fel valami, akár régebben.A bizt. mentések más kérdés, az máshol is van tárolva, nem tudod csak úgy véletlen törölgetni. Azok az appjaidnak (amelyiknek szeretnéd) és a rendszernek a pillanatnyi (mentéskori) állapotát őrzi.
Megosztott album (Photos appban): egyelőre egyirányú, a köv. iOS-el többirányu lesz. Az icloudon keresztül osztja meg a mappa tartalmát azokkal, akikkel megosztod. Ha kikapcsolod, akkor mind eltűnik, mert az opciót kapcsolod ki hogy az egész létezzen. Egyelőre csak az tud ehhez hozzáadni aki csinálta, ez fog változni úgy, higy opcionálisan más is tud beledobálni.
Megosztott icloud mappa: ez file szintű, nem csak photo/video rendesen mindenki tud ki-be dobalni bármilyen filet.
Felhő vagy nem felhő? Én felhőzök, mert nem nekem kell azzal foglalkozni, hogy vigyázzak az adattárra, karbantartsam, automatikusan megy fel minden. Legnagyobb előnye (nekem, másnak ez hátrány), hogy házon kívül van, így ha bármi történik a cuccaimmal, ha a ház rám is omlik vagy akármi, az adataim megvannak. Persze, ha bizalmas adatokkal dolgozol akkor ez hátrány lehet. Bár más felhő szolgáltatást is használhatnék, mivel csak Apple cuccaim vannak az icloud jól osszefogja az egészet. Gyak. mindent oda mentek, és mindent elérek mindenhonnan.
De pl a fotóim mennek amazon fotokba is, az sokkal inkább klasszikus backup. Oda felmegy, telóról törlöm ott nem is foglal helyet.12.9 menj be egy boltba, próbáld ki, ezt neked kell érezni. Számomra túl nagy, csak asztalnál tudtam erdemben használni, arra meg ott a laptop...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest