Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Szuper, köszönöm a gyors választ. Kezdem érteni.
Viszont jött pár kérdés még.
Most megnéztem és a mobilon nincsen bekapcsolva az icloud fotók, csak az ipaden, tehát így a mobilos képeim nem kerülnek fel csak az ipadon készült anyagok, Oké
Gondoltam kikapcsolom az ipaden is de feldobott nekem egy kérdést, hogy fotók videók törlése az ipadról vagy fotók videók letöltése?
Mi a francnak akarja letölteni ha rajta vannak az ipaden?
Illetve ha törlöm, akkor honnan tűnnek el a képek? Mindenhonnan?
Mi a helyzet a biztonsági mentéssel ha az nem az asztali gép hanem az icloud?
Az a teljes telefon és ipad minden beállítását oda dobja fel? Ebben képek is benne vannak, tehát ha nincsen beállítva a szinkronizálás az iclouddal de a bizt. mentés igen, akkor is feltolja a képeket, videókat?
Van egy olyan a telefonon, hogy megosztott mappa, amit ha kikapcsolok az összes megosztott mappa letörlődik a telefonról. Ez mivel van megosztva?
Ti felnyomtok minden fotót az icloudba???
Régen azt csináltam, hogy amikor tele lett a teló, adatkábellel másoltam mindent a gépre. Nem érzem biztonságosnak ha felhőben, valahol máshol tárolom a személyes dolgaimat.Végezetül egy utolsó kérdés, akik használtak 11" és 12.9" tabot is.
Mennyire nagy és nehéz a 12.9? Minden nap magammal viszem a 11" munka miatt de a nagyobb képernyő + az m1 proci miatt elkezdett viszketni a tenyerem a cserén.
A mostani is ( A12z chip ) minden igényt kielégít csak hát lehet a nagyobb jobb videóvágásra, tartalomfogyasztásra és az m1 talán jobb akkuidővel bír.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs