-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Divinity
üzenetére
abszolut jol irod, ezt latom en is.. ezert gondolkodtam egy s7 plusban. 12col, 5G az ara meg azert eleg sokkal kedvezobb... raadasul tud DC dimminget ezert nincs nagy ellenerzesem az AMOLEDjukkel szemben. De tenyleg lejon a tesztekrol is hogy az atomstabil mukodesbol lejjebb kell adni.. Nagyon eladnekom van, nem tudom az ipad 2017es modellje meddig lesz meg valamennyire piackepes, meddig adnak ra meg ki majd ujabb iPadOS-t. 2018as iPaddel ugyanabba a sz.rba lepnek bele, a 2020-as meg nem olcso..
Van ahol 60ért számítanák be, szerintem elég pofátlan, 2x lejön nekik a haszon.Megvan a 2015 beta rossz működése, a folion a nyelvek cseréje nem mindíg jön össze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest