- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Raspberry Pi
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
3lue1stu31
csendes tag
Sziasztok! Mostmár nagyon érik a téma, hogy beszerezzek néhány kiegészítőt az iPadhez. Gondolkozom azon, hogy rendelek hozzá billentyűzetet. Leginkább arra használnám, hogy Spotify playlisteket szerkesszek vele (illetve máshoz is, viszont a kérdésemhez irreleváns). Mivel még nem használtam billentyűzettel az iPadet így nem tudom,hogy mennyire használhatók a Spotify alkalmazáson belül a billentyűparancsok. (Pl. Ha kijelölöm az összes zenét és másolni illetve beilleszteni szeretném egy másik listába cmd+C, cmd+V). Megnéznétek nekem, hogy mennyire működik a dolog?
-
-
3lue1stu31
csendes tag
Hello. Nem rég 7.gen ipad tulajdonosa lettem. Nagyon szeretem a készüléket de azért néhány dolog meg tudná könnyíteni az életemet. Az egyik dolog a Spotify használatához fűződik: rendszeresen szerkesztek playlisteket és számítógépen használom a billentyűparancsokat amivel könnyebb zenéket másolni (egyszerre többet is), beilleszteni. A kérdésem az lenne hogyha az ipadhez billentyűzet kapcsolódik akkor ezek a billentyűzetparancsok működnek? A második dolog pedig az lenne hogy néhány alkalmazás (pl. Instagram) nem a teljes képernyőn jelenik meg csak annak a közepén egy kisebb részen, ez ellen van megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Videós, mozgóképes topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest