Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Végül úgy döntöttem, hogy a 6-os iPad kerül a kocsiba és a másik bontatlant pedig eladom. Itthonra viszont szeretnék egy ipadet, ami 2-3 évig biztosan kiszolgál. Tárhelyben a sima 32-es is elég nekem, mivel néhány papon illetve filmen kívül semmit nem fogok rajta tartani. Gondolkoztam a 7-es szérián 115-ért jónak is tűnik, 4gb RAM van benne igaz? Dizájnban a 11-es tetszik a legjobban, de annak elég magas az ára, és félek nem használnám úgy ki. 10.5-ös pro volt nekem, de lényegében annak sem használtam ki a tudását. Tehát legjobb vételnek a 7-es iPad tűnik, kétszer több ram, nagyobb kijelző vonzóvá tudja tenni számomra. Egyedüli aggályom, hogy valószínüleg március környékén kijön majd az újabb és nem tudom milyen újításokat rakhatnak bele. Valamint az Air-ről mi a véleményetek? Nekem ez a vonal soha nem volt a szemem előtt. Hétköznapi használatban mivel nyújt többet, hogy azért pár tízessel drágább a sima ipadnél? Valamint a smart keyboard kinek mennyire jön be? Gondolkozom ezen is, ha 2-3 évig tényleg megtartom majd ezt a cuccot, viszont 60 ezerért nagyon borsos azért az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest