- Autós kamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Végül úgy döntöttem, hogy a 6-os iPad kerül a kocsiba és a másik bontatlant pedig eladom. Itthonra viszont szeretnék egy ipadet, ami 2-3 évig biztosan kiszolgál. Tárhelyben a sima 32-es is elég nekem, mivel néhány papon illetve filmen kívül semmit nem fogok rajta tartani. Gondolkoztam a 7-es szérián 115-ért jónak is tűnik, 4gb RAM van benne igaz? Dizájnban a 11-es tetszik a legjobban, de annak elég magas az ára, és félek nem használnám úgy ki. 10.5-ös pro volt nekem, de lényegében annak sem használtam ki a tudását. Tehát legjobb vételnek a 7-es iPad tűnik, kétszer több ram, nagyobb kijelző vonzóvá tudja tenni számomra. Egyedüli aggályom, hogy valószínüleg március környékén kijön majd az újabb és nem tudom milyen újításokat rakhatnak bele. Valamint az Air-ről mi a véleményetek? Nekem ez a vonal soha nem volt a szemem előtt. Hétköznapi használatban mivel nyújt többet, hogy azért pár tízessel drágább a sima ipadnél? Valamint a smart keyboard kinek mennyire jön be? Gondolkozom ezen is, ha 2-3 évig tényleg megtartom majd ezt a cuccot, viszont 60 ezerért nagyon borsos azért az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix XG27UCG IPS Monitor! 3840x2160 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest