Hirdetés
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok!
Végül úgy döntöttem, hogy a 6-os iPad kerül a kocsiba és a másik bontatlant pedig eladom. Itthonra viszont szeretnék egy ipadet, ami 2-3 évig biztosan kiszolgál. Tárhelyben a sima 32-es is elég nekem, mivel néhány papon illetve filmen kívül semmit nem fogok rajta tartani. Gondolkoztam a 7-es szérián 115-ért jónak is tűnik, 4gb RAM van benne igaz? Dizájnban a 11-es tetszik a legjobban, de annak elég magas az ára, és félek nem használnám úgy ki. 10.5-ös pro volt nekem, de lényegében annak sem használtam ki a tudását. Tehát legjobb vételnek a 7-es iPad tűnik, kétszer több ram, nagyobb kijelző vonzóvá tudja tenni számomra. Egyedüli aggályom, hogy valószínüleg március környékén kijön majd az újabb és nem tudom milyen újításokat rakhatnak bele. Valamint az Air-ről mi a véleményetek? Nekem ez a vonal soha nem volt a szemem előtt. Hétköznapi használatban mivel nyújt többet, hogy azért pár tízessel drágább a sima ipadnél? Valamint a smart keyboard kinek mennyire jön be? Gondolkozom ezen is, ha 2-3 évig tényleg megtartom majd ezt a cuccot, viszont 60 ezerért nagyon borsos azért az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest