-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Ennyire még nem mentem bele, viszont annyit még kipróbáltam, hogy az iPhone 7-nél is ugyanúgy mennek ezek a funkciók iOS13-al, plusz egér és billentyűzet is.
Nekem már korábban is volt egy gyári SD kártyaolvasóm az iPadhez, mivel én is sokat fényképezek, persze annak a használata csak a Fotókba történő feltöltésre volt korlátozva. Ha annak a sebességét tudná, azzal teljes mértékben elégedett lennék. A fotóim elég nagy méretűek (10-16 Mb / kép), de ennek ellenére mindig gyors volt az áttöltés.
Közben az iPhone-al kipróbáltam, az volt kéznél, meg egy microSD pár 6 megás fotóval. Szerintem ránézésre ugyanolyan gyors, mint a gyári SD olvasó. Pedig 4 egység csatlakozott egymáshoz
A külső HDD-t még majd kipróbálom, bár annak szinte biztos, hogy kell külön tápfeszültség is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- S21 Dobozában 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A külső HDD-t még majd kipróbálom, bár annak szinte biztos, hogy kell külön tápfeszültség is.