Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
help pls!
Rájöttem hogy nem tudom a jelszavamat az apple id-hoz. Főleg a gyerekek használják, de gondoltam feljegyzem, hogy nehogy valami anomáliába fussak később.
Az appleid.apple.com oldalon rányomtam az elfelejtett jelszóra, amire is telszámot kért. Azt megadtam, majd átdobott egy olyan weboldalra, ahol elmagyarázza, hogyan tudok az ipaden jelszót változtatni az apple ID-hoz. Elvileg a kütyün értesítésben kellene kapnom valamit, ami mentén ezt végig lehetne csinálni. De nincs új értesítés. Ha a weblapon részletesebb útmutatást kérek, akkor elirányít a
"[Név] > Jelszó és biztonság > Jelszó módosítása menüpontra, majd a képernyőn megjelenő útmutatót követve frissítse a jelszót."
Csakhogy az a menüpont azonnal az Icloudba akar bejelentkezni és appID jelszót kér. Amit meg pont nem tudok.
Az agyam eldobom ezzel a rendszerrel. Hogy lehet a beállított telefonszámomra új jelszót kérni? Vagy hogyan tudok új jelszót kérni bármi értelmes módon?
Nincs másik apple termékünk, telefonunk, tabletünk, amiről be tudnék jelentkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest