Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
Na, én beruháztam egy új Minire. Szép meg jó, meg minden, de azért olyan hatalmas teljesítmény-beli ugrást nem érzékelek a Mini 4-hez képest, és az én szememnek a TrueTone-os display sem mutat látványosan többet. Az biztos, hogy a Mini 5 jövőállóbb, és ha már váltottam, akkor a korábbi 64 GB-os helyett most 256 GB-os modellt választottam. Ha lúd, legyen kövér... De azt mondom, a Mini 4 jelenleg még simán versenyképes, és cseppet sem vall szégyent, ha netán valaki csak ezért váltana az újra.
Ami viszont fontos, és amiről az iStyle-os eladó sem tudott érdemi tájékoztatást nyújtani: a Mini 4-hez való gyári case-be bár a megegyező méretek miatt tökéletesen belepasszol a Mini 5, ámde mégsem jó hozzá a régi tok, mivel az új Minin
– egy-két milliméterrel közelebb van a hátsó kamera a készülék sarkához (épp csak annyira, hogy a régi tokon levő kivágás kicsit ne passzoljon hozzá);
– szintén egy kicsivel odébb vannak az oldalsó hangerő-szabályzó gombok (bár a régi tokon keresztül azért így is benyomhatók);
– egész máshol vannak a pici tűhegynyi felső mikrofon-nyílások (így ezeket a régi tok teljesen eltakarja).A sötétebb szürke az új, a világosabb ezüst a régi Mini:
Szóval aki netán váltana, az számoljon vele, hogy új tokra is szükség lesz – már ha valaki szokott tokot használni hozzá. És egyelőre gyári case-nek még híre-hamva sincs, külföldi forrásból sem. Egyszerűen nem értem, hogy tudnak kiadni egy új tabletet úgy, hogy tartozékok meg nincsenek hozzá, és nem is tudható, hogy mikor lesznek. Kénytelen leszek külföldről rendelni valami ismeretlen márkájú cuccot, ami legalább fotó alapján megfelelőnek tűnik, aztán majd kiderül, hogy tényleg az-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPad 9th 256GB Cellular Független /1 hónap gar./Akku 81%/p4773
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest