Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem is olyan kellene, de nem találtam olyat. Ez olyan törékeny, vékony valamire sikerült, hogy félek beletenni egy egyszerű hajlékony skin-be.
Ezek maradtak a kalapban utoljára:
- UAG Metropolis
- Zugu Muse
- Otterbox Symmetry Series 360
- Moshi Versacover
- Spigen Case Tough Armor TECH
- Supcase Unicorn Beetle ProEgyik sem tökéletes sajnos. Ki miben tud kompromisszumot kötni, ott dől el a vásárlás. Persze rengeteg tok van még a piacon, amivel nem találkoztam. Lehet hogy vannak jobbak is.
Billentyűzetesekből van levehető megoldás, de ott kvázi kötelező is. Ezekből viszont nincs magyar kiosztású, szóval ha majd kell billentyűzet veszek valami jobb BT-s megoldást. A Logitech hungary (ha van ilyen), kicsit szólhatna az anyacégnek, hogy készítsenek magyar verziókat is a billentyűzeteikből.
Valószínűleg az USA-ból rendelem meg a tokot, mert csak az amazon.com elérhetőek a színesek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest