Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem is olyan kellene, de nem találtam olyat. Ez olyan törékeny, vékony valamire sikerült, hogy félek beletenni egy egyszerű hajlékony skin-be.
Ezek maradtak a kalapban utoljára:
- UAG Metropolis
- Zugu Muse
- Otterbox Symmetry Series 360
- Moshi Versacover
- Spigen Case Tough Armor TECH
- Supcase Unicorn Beetle ProEgyik sem tökéletes sajnos. Ki miben tud kompromisszumot kötni, ott dől el a vásárlás. Persze rengeteg tok van még a piacon, amivel nem találkoztam. Lehet hogy vannak jobbak is.
Billentyűzetesekből van levehető megoldás, de ott kvázi kötelező is. Ezekből viszont nincs magyar kiosztású, szóval ha majd kell billentyűzet veszek valami jobb BT-s megoldást. A Logitech hungary (ha van ilyen), kicsit szólhatna az anyacégnek, hogy készítsenek magyar verziókat is a billentyűzeteikből.
Valószínűleg az USA-ból rendelem meg a tokot, mert csak az amazon.com elérhetőek a színesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Külpolitika
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest