- Apple asztali gépek
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Én is laptop (Macbook) kiváltásra fogtam be egy iPad Pro-t. Lehelletnyivel körülményesebb azért minden, de kellemes meglepetés így is. Alap zenei dolgokra használom, avagy elsősorban 1 órás Mixcloud/Soundcloud szettekhez. Audacity helyett Hokusai-t kezdtem el használni, de a record limites Garageband helyett (milyen böszme ez már, ~20 min. record limit lol) az Auria lett a a fő DAW. Minden pénzt megér. Profi cucc. Talán a legjobb iOS-re. Hangmintákra a SanDisk iXpand flashdrive tökéletes. Néha vacakol meg problémás a FLAC kezelés, de alapvetően használható külső könyvtárnak a Dropbox mellett. Szerencsére MÉG van jack és nem kell osztozkodnia semmivel. Akkor meg lennék lőve. Szóval elégedett vagyok. Gyors. Profi cucc az iPad Pro.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest