Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
árkategóriájában, 2018(117k) 2017 már ennél olcsóbbb kb 100. Mind2 verhetetlen. Bár nekem a 18as hátulja fura, mintha olcsósítottabb (ez aztán a magyar szó
) lenne, de élőbe nem láttam még. Tegnap volt szerencsém megnézni a huawei m5öt, a nagyobbat, nekem abból a kisebb tetszett, mondván ha nem lesz új mini, jól megnézem magamnak azt. Nyilván droidban fel lehet gorsítani az animációkat, de annyira lomhának tűnt az ipad mellett hogy ott is hagytam 20 másodperc után. Nyilván abban is több van mint ez amit leírtam, de ipad sztem jobb. Ami fontos még, jó ha előre tudod, én ezt benyeltem rendesen, néhány app ami iphone-ra és droidra is van, ott ugye tablet felskálázott teló kb, na az itt ipad-en nem így megy. kb így menne, de lusták néhol ipad appot gyártani, vagy skálázódót. Pl: Instagram(iszonyúan szégyeljék magukat....),snapchat mondjuk ezt nem használom, amazfit okosóra app, a sima időjárás app sincs rá ami iphone-on van, csak widget (wtf?
) , eléred átállítással a telós appot de akkor orbitálisan hülyén kinéző módon a tableted közepén lesz 1 vagy 2xes nagyításban az app plusz egy iphone billentyűzet
.meg az ios 11 kissé képes hülyeségekre, még úgyis ha ügyelsz a friss appokra amik ios 11 ready-k. De ezeknek a hülyeségeknek utána tudsz még itt olvasni, van belőle rendesen
egyelőre ennyi jutott eszembe 
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- iPad 6. Gen. 32gb
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) lenne, de élőbe nem láttam még. Tegnap volt szerencsém megnézni a huawei m5öt, a nagyobbat, nekem abból a kisebb tetszett, mondván ha nem lesz új mini, jól megnézem magamnak azt. Nyilván droidban fel lehet gorsítani az animációkat, de annyira lomhának tűnt az ipad mellett hogy ott is hagytam 20 másodperc után. Nyilván abban is több van mint ez amit leírtam, de ipad sztem jobb. Ami fontos még, jó ha előre tudod, én ezt benyeltem rendesen, néhány app ami iphone-ra és droidra is van, ott ugye tablet felskálázott teló kb, na az itt ipad-en nem így megy. kb így menne, de lusták néhol ipad appot gyártani, vagy skálázódót. Pl: Instagram(iszonyúan szégyeljék magukat....),snapchat mondjuk ezt nem használom, amazfit okosóra app, a sima időjárás app sincs rá ami iphone-on van, csak widget (wtf?
) , eléred átállítással a telós appot de akkor orbitálisan hülyén kinéző módon a tableted közepén lesz 1 vagy 2xes nagyításban az app plusz egy iphone billentyűzet
egyelőre ennyi jutott eszembe