Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
árkategóriájában, 2018(117k) 2017 már ennél olcsóbbb kb 100. Mind2 verhetetlen. Bár nekem a 18as hátulja fura, mintha olcsósítottabb (ez aztán a magyar szó
) lenne, de élőbe nem láttam még. Tegnap volt szerencsém megnézni a huawei m5öt, a nagyobbat, nekem abból a kisebb tetszett, mondván ha nem lesz új mini, jól megnézem magamnak azt. Nyilván droidban fel lehet gorsítani az animációkat, de annyira lomhának tűnt az ipad mellett hogy ott is hagytam 20 másodperc után. Nyilván abban is több van mint ez amit leírtam, de ipad sztem jobb. Ami fontos még, jó ha előre tudod, én ezt benyeltem rendesen, néhány app ami iphone-ra és droidra is van, ott ugye tablet felskálázott teló kb, na az itt ipad-en nem így megy. kb így menne, de lusták néhol ipad appot gyártani, vagy skálázódót. Pl: Instagram(iszonyúan szégyeljék magukat....),snapchat mondjuk ezt nem használom, amazfit okosóra app, a sima időjárás app sincs rá ami iphone-on van, csak widget (wtf?
) , eléred átállítással a telós appot de akkor orbitálisan hülyén kinéző módon a tableted közepén lesz 1 vagy 2xes nagyításban az app plusz egy iphone billentyűzet
.meg az ios 11 kissé képes hülyeségekre, még úgyis ha ügyelsz a friss appokra amik ios 11 ready-k. De ezeknek a hülyeségeknek utána tudsz még itt olvasni, van belőle rendesen
egyelőre ennyi jutott eszembe 
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) lenne, de élőbe nem láttam még. Tegnap volt szerencsém megnézni a huawei m5öt, a nagyobbat, nekem abból a kisebb tetszett, mondván ha nem lesz új mini, jól megnézem magamnak azt. Nyilván droidban fel lehet gorsítani az animációkat, de annyira lomhának tűnt az ipad mellett hogy ott is hagytam 20 másodperc után. Nyilván abban is több van mint ez amit leírtam, de ipad sztem jobb. Ami fontos még, jó ha előre tudod, én ezt benyeltem rendesen, néhány app ami iphone-ra és droidra is van, ott ugye tablet felskálázott teló kb, na az itt ipad-en nem így megy. kb így menne, de lusták néhol ipad appot gyártani, vagy skálázódót. Pl: Instagram(iszonyúan szégyeljék magukat....),snapchat mondjuk ezt nem használom, amazfit okosóra app, a sima időjárás app sincs rá ami iphone-on van, csak widget (wtf?
) , eléred átállítással a telós appot de akkor orbitálisan hülyén kinéző módon a tableted közepén lesz 1 vagy 2xes nagyításban az app plusz egy iphone billentyűzet
egyelőre ennyi jutott eszembe