Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
árkategóriájában, 2018(117k) 2017 már ennél olcsóbbb kb 100. Mind2 verhetetlen. Bár nekem a 18as hátulja fura, mintha olcsósítottabb (ez aztán a magyar szó
) lenne, de élőbe nem láttam még. Tegnap volt szerencsém megnézni a huawei m5öt, a nagyobbat, nekem abból a kisebb tetszett, mondván ha nem lesz új mini, jól megnézem magamnak azt. Nyilván droidban fel lehet gorsítani az animációkat, de annyira lomhának tűnt az ipad mellett hogy ott is hagytam 20 másodperc után. Nyilván abban is több van mint ez amit leírtam, de ipad sztem jobb. Ami fontos még, jó ha előre tudod, én ezt benyeltem rendesen, néhány app ami iphone-ra és droidra is van, ott ugye tablet felskálázott teló kb, na az itt ipad-en nem így megy. kb így menne, de lusták néhol ipad appot gyártani, vagy skálázódót. Pl: Instagram(iszonyúan szégyeljék magukat....),snapchat mondjuk ezt nem használom, amazfit okosóra app, a sima időjárás app sincs rá ami iphone-on van, csak widget (wtf?
) , eléred átállítással a telós appot de akkor orbitálisan hülyén kinéző módon a tableted közepén lesz 1 vagy 2xes nagyításban az app plusz egy iphone billentyűzet
.meg az ios 11 kissé képes hülyeségekre, még úgyis ha ügyelsz a friss appokra amik ios 11 ready-k. De ezeknek a hülyeségeknek utána tudsz még itt olvasni, van belőle rendesen
egyelőre ennyi jutott eszembe 
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) lenne, de élőbe nem láttam még. Tegnap volt szerencsém megnézni a huawei m5öt, a nagyobbat, nekem abból a kisebb tetszett, mondván ha nem lesz új mini, jól megnézem magamnak azt. Nyilván droidban fel lehet gorsítani az animációkat, de annyira lomhának tűnt az ipad mellett hogy ott is hagytam 20 másodperc után. Nyilván abban is több van mint ez amit leírtam, de ipad sztem jobb. Ami fontos még, jó ha előre tudod, én ezt benyeltem rendesen, néhány app ami iphone-ra és droidra is van, ott ugye tablet felskálázott teló kb, na az itt ipad-en nem így megy. kb így menne, de lusták néhol ipad appot gyártani, vagy skálázódót. Pl: Instagram(iszonyúan szégyeljék magukat....),snapchat mondjuk ezt nem használom, amazfit okosóra app, a sima időjárás app sincs rá ami iphone-on van, csak widget (wtf?
) , eléred átállítással a telós appot de akkor orbitálisan hülyén kinéző módon a tableted közepén lesz 1 vagy 2xes nagyításban az app plusz egy iphone billentyűzet
egyelőre ennyi jutott eszembe