Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
kispéé
üzenetére
Én egy iPad Mini -t nyúztam (1st) az se volt egy veszett villám már de netre filmekre még jó volt vagy arra hogy mérsékelten Word Excel szerkesztést lektorálást végezzek rajta.
Utána az Air 2 -t alig tudtam utolérni az agyammal olyan gyors a régi döcögős Mini hez képest. A multitasking meg mindent visz. Netezek közben oldalsó sávon csetelek, vagy nézem a jegyzeteket. Stb.
Landscape nézetben gépelést is kényelmesebb végezni. Főleg angolul. Azt jobban autó correcteli mint a magyart. Magyarban 70%, angolban már inkább 95%. Persze billentyűzetet és laptopot nem váltja ki de ha gyorsan kell valamit írnom akkor tökéletes. Mint most ezt is Air 2-ről írtam.iPad Mini meg ment console nak a home serverhez a falra rögzítve. SmartHome rendszer elérést tökéletesen kiszolgálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest