Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Sziasztok. Van egy 2017-es Ipad 128BG-os készülékem. Szeretném gyári állapotra visszaállítani, azaz olyanra mint amikor kivettem a dobozból. Pontosan hol kell resetelni?
-
Joshi
titán
válasz
blakey
üzenetére
Céges béren kívüli juttatásból van, és ott fehéren-feketén Air 2 szerepelt. Átvételkor nem tájékoztattak hogy ez tulajdonképpen nem egy Air 2 hanem egy 2017-es sima IPad. De linkeltem is a képet. Én nem is néztem a dobozát, kibontottam és használatba vettem, a modellszámból nem derül ki hogy az nem Air 2 ha csak utána nem nézek. De miért is néztem volna utána? Soha nem volt Apple cuccom, különösebben nem is azért vettem mert be vagyok remegve érte.
ui.: hozzáteszem hogy nekem ez is bőven jó, csak ugye megrendeltem a Swees tokot ami ugye Air 2-höz való. Na mind1, 5€ nem vág földhöz.
-
Joshi
titán
válasz
shteer
üzenetére
Amennyit használni fogom lehet megérné eladni neked 50k-ért.

(#16573) Noxy: "Figyi, nem kell a boltokat járni, elég ha a guglit ismered."
Ezt nem tudom mire írtad, ha arra gondolsz hogy a googleban minden infó ott van akkor se értem.
Nekem minden Ájped ugyan olyan, simán mondhatja valaki hogy ez már pedig egy Air 2. -
Joshi
titán
Sziasztok. Hogy tudom megnézni az IPad-em pontos típusát? Én úgy tudtam hogy Air 2-sem van, de a rendelt tok nem jó hozzá, viszont az Antutu nem írja ki hogy mi a pontos modell. A dobozon csak annyi van hogy MP2H2HC/A IPad Wi-Fi 128GB Space Gray tehát sehol egy Air szó, akkor most ez milyen IPad?
A dobozon lévő típusszám alapján sima Ipad.Egyáltalán ez a jobb vagy az Air 2? Az Antutu 6.2-ben 129445 pontot ért el.
-
Joshi
titán
válasz
blakey
üzenetére
Erre gondolsz? Ez árban is egész jó, már-már gyanúsan olcsó.

-
Joshi
titán
(#16402) viera
(#16403) Alex91Amiket olvasok nem túl meggyőző, még mindig ott tartok hogy akkor most mégis milyen tokot? Többen írták hogy a "minőségi" tokok is a sarkoknál elreped, lehet hogy érdemes lenne valami olcsóbbat nézni?

ui.: már ilyesmibe is gondolkodtam, habár ez nem védi a kijelzőt ha az asztalon hever.
-
Joshi
titán
Sziasztok. Kérnék 9,7"-os iPad Air2-höz jó minőségű kihajtható tok ajánlásokat. Ha lehet akkor Aliexpresszes legyen. Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest