Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
Sziasztok!
Lehet béna kérdés, de hátha tudtok segíteni!
Nem vagyok egy műszaki zseni, ezért lehet hülyén fog hangzani.
Van egy Ipad Mini 4-em, ami sajnos nem GSM verziós. Néha szoktam kocsiban használni, de sokszor a viszonylag nagy kijelzője miatt jól jönne, ha futna rajta navigáció... Ugye van rá sok program, sőt vennék is rá, de ha jól tudom nincs benne GPS vevő. (pl. IGO szülinapp verziójával semmit sem tudott kezdeni
)
És az lenne a kérdésem, hogy van esetleg rá megoldás, hogy lehessen használni rajta navigációt?
Még a régi nokiámhoz vettem anno egy samsung gps (bluetooth-os) jeladót, de nem csatlakozik rá (ellenben az androidos telómmal)Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)