Hirdetés
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Home/Nest
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
Sziasztok!
Lehet béna kérdés, de hátha tudtok segíteni!
Nem vagyok egy műszaki zseni, ezért lehet hülyén fog hangzani.
Van egy Ipad Mini 4-em, ami sajnos nem GSM verziós. Néha szoktam kocsiban használni, de sokszor a viszonylag nagy kijelzője miatt jól jönne, ha futna rajta navigáció... Ugye van rá sok program, sőt vennék is rá, de ha jól tudom nincs benne GPS vevő. (pl. IGO szülinapp verziójával semmit sem tudott kezdeni
)
És az lenne a kérdésem, hogy van esetleg rá megoldás, hogy lehessen használni rajta navigációt?
Még a régi nokiámhoz vettem anno egy samsung gps (bluetooth-os) jeladót, de nem csatlakozik rá (ellenben az androidos telómmal)Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)