Hirdetés
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini-ITX
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy van rá lehetőség, hogy Android telefont tükrözzek Ipad Mini 4-re?
Arról hallottam, hogy Iphone és Ipad közti kapcsolat megy, de azt már nem tudom, hogy Android-ot tudok-e Ipadre.
Konkrétan GPS-t szeretnék rajta futtatni (de ugye az ipad nem sim verziós, így gps nincs benne)
Köszönöm előre is a segítségeteket!

-
akcsy
tag
Sziasztok!
Lehet béna kérdés, de hátha tudtok segíteni!
Nem vagyok egy műszaki zseni, ezért lehet hülyén fog hangzani.
Van egy Ipad Mini 4-em, ami sajnos nem GSM verziós. Néha szoktam kocsiban használni, de sokszor a viszonylag nagy kijelzője miatt jól jönne, ha futna rajta navigáció... Ugye van rá sok program, sőt vennék is rá, de ha jól tudom nincs benne GPS vevő. (pl. IGO szülinapp verziójával semmit sem tudott kezdeni
)
És az lenne a kérdésem, hogy van esetleg rá megoldás, hogy lehessen használni rajta navigációt?
Még a régi nokiámhoz vettem anno egy samsung gps (bluetooth-os) jeladót, de nem csatlakozik rá (ellenben az androidos telómmal)Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9 8.7" WIFI 64GB 4GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)